به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر پرویز قزلباش دوشنبه ۱۱ آذر افزود: ۲ بیمار دیگر نیز مشکوک تشخیص داده شده است که آزمایشهای لازم از آنها انجام شده و تاکنون پاسخ آزمایشهای ارسالی دریافت نشده است.
وی اضافه کرد: از مجموع فوتشدگان بر اثر بیماری آنفلوانزا یک نفر دارای کهولت سنی و مبتلا به بیماری ریوی و دیگری فردی معتاد بود و وضعیت نفر سوم نیز به صورت قطعی اعلام نشده است.
این مسؤول ادامه داد: شمار افراد با علائم این نوع بیماری و یا حتی سرماخوردگی مراجعه کننده به مراکز درمانی استان زنجان به ویژه مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی آیت الله موسوی افزایش یافته است بهطوری که با تدابیر اتخاذ شده بخش دیگری نیز در این بیمارستان برای ارائه خدمات مطلوب در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: ۲۵ درصد افرادی که به درمانگاهها و بیمارستانها مراجعه می کنند، علائم مشکوک به بیماری آنفلوانزا داشته اند که بر این مبنا اقدامات لازم درمانی برای آنها انجام شده است.
قزلباش افزود: زمان تزریق واکسن آنفلوانزا در این استان شهریور و حداکثر مهرماه است و این موضوع باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: بررسی ها نشان می دهد، موج دوم این بیماری نیز از اواخر اسفند تا حداکثر اواخر فروردین به طول می انجامد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان ادامه داد: هم اکنون خدمات رسانی به گروههای مختلف مراجعه کننده به مراکز درمانی و بیمارستانی این استان به نحو مطلوب ادامه دارد مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
وی با اشاره به علایم اولیه آنفلوانزا بیان کرد: تب بالا، سرفههای مکرر، بی حالی و بدن درد، از علایم اولیه بیماری بوده و در مراحل پیشرفته بیماری نیز سرفههای خونی و اسهال خونی در بیماران مشاهده میشود.
قزلباش افزود: افراد در صورت مشاهده علایمی از این بیماری، از تزریق خودسرانه هرگونه آمپول خودداری و برای بررسی بیشتر به پزشک متخصص مراجعه کنند.