رئیس گروه بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی کردستان گفت: اقامتگاه‌های بوم‌گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه کنند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، آوات مکاری اظهار کرد: بیشتر اقامتگاههای بوم گردی استان در روستاهای هدف گردشگری همچون پالنگان، دولاب، گلین، سلین و بلبر قرار دارد.

وی افزود: این روستاها علاوه بر تابستان در فصل های سرد سال هم پذیرای مسافران و گردشگران هستند.

رییس گروه بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی کردستان گفت: اقامتگاه های بوم گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه کنند.

وی ادامه داد: "یکاوه"، غذایی پلویی متشکل از برنج، گوشت، پیازداغ، خرما و کشمش، "هالاو"، غذایی آبگوشتی اما متفاوت از آبگوشت دیگر مناطق کشور، "بروش"(نوعی پیش غذا)، شایان پلو، شلمین، قیمه و کَوَر(گوشت و سبزی تره)، بریان به، از جمله غذاهای محلی است که در این مراکز پخت می شود.

مکاری افزود: بیشتر این غذاها مختص فصل زمستان است و مسافران می توانند با سفر در فصل زمستان طعم غذاهای سنتی کردستان را نیز بچشند.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون حمام عبدالخالق یکی از بناهای قدیمی شهر سنندج با کمک بخش خصوصی در فضایی کاملا سنتی این غذاهای محلی را عرضه می کند.