به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران، گفت: جاسازی قرص در کیک و بیسکوییتهای آلوده نشان میدهد که این کار در فرآیند تولید رخ نداده است زیرا در دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد هر نوع مادهای حل میشود.
وی افزود: امکان چنین رخدادی در محصولات بستهبندی چسبی که قابلیت باز و بسته شدن دارند، وجود دارد و در برخی موارد هم قابل تشخیص است.
دبیرکل کانون انجمنهای صنایع غذایی ایران اظهار کرد: بهتازگی مشابه همین موضوع در کشور ترکیه اتفاق افتاد که آن هم یک اقدام خرابکارانه بود.
زرگران ادامه داد: امروز در جلسه شورای عالی امنیت غذایی، موضوع کیکهای آلوده به قرص در دستور کار قرار دارد و توسط دستگاههای نظارتی پیگیری خواهد شد.