دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران درباره خبر جاسازی قرص در کیک‌های بسته‌بندی که بعضا تولید برندهای معتبر و مشهور هستند، گفت که انجام این کار حین تولید کیک به دلیل بالا بودن دما در این فرآیند امکان‌پذیر نیست. 

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران، گفت: جاسازی قرص در کیک و بیسکوییت‌های آلوده نشان می‌دهد که این کار در فرآیند تولید رخ نداده است زیرا در دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد هر نوع ماده‌ای حل می‌شود. 

وی افزود: امکان چنین رخدادی در محصولات بسته‌بندی چسبی که قابلیت باز و بسته شدن دارند، وجود دارد و در برخی موارد هم قابل تشخیص است.

دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران اظهار کرد: به‌تازگی مشابه همین موضوع در کشور ترکیه اتفاق افتاد که آن هم یک اقدام خرابکارانه بود.

زرگران ادامه داد: امروز در جلسه شورای عالی امنیت غذایی، موضوع کیک‌های آلوده به قرص در دستور کار قرار دارد و توسط دستگاه‌های نظارتی پیگیری خواهد شد.

برچسب‌ها