به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر، منصور انصاری، در آستانه برگزاری چهارمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی و چهاردهمین کنگره سالانه انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران، به تشریح اهداف کنگره پیش رو پرداخت و افزود: سیاست کلی کنگره ما همچون سایر کنگرههای بین المللی، این است که زمینه ارتباط متخصصان این حوزه را با یکدیگر تثویت کرده و زمینه کار تیمی درمان سرطان را در کشور گسترش دهیم.
دبیر علمی کنگره رادیوتراپی انکولوژی ایران، با اشاره به همکاری رشتههایی همچون رادیولوژی، پاتولوژی، جراحی و...، برای درمان سرطانها، گفت: محوریت کنگره امسال، سرطانهای پستان، پروستات، تومورهای سر و گردن و دستگاه گوارش است.
انصاری ادامه داد: ماحصل برگزاری کنگره این خواهد بود که بیماران مبتلا به سرطان بتوانند از درمانهای هماهنگتر و به روزتر برخوردار شوند.
شیمی درمانی به تنهایی روش درمان سرطان نیست
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اشاره به ضعف کار تیمی درمان سرطان در کشور، گفت: متاسفانه این مشکل هم از ناحیه بیمار است و هم پزشک، که باعث می شود در انجام کار تیمی درمان سرطان با مشکل مواجه شویم.
وی افزود: زمانی که بیمار و خانواده او از بیماری مطلع میشوند، دچار استرس شده و در نتیجه با مشکلاتی در روند بیماری مواجه میشوند. همین مسئله باعث میشود نتوانند مسیر درمان را به درستی دنبال کنند. در حالی که ما نیازمند کار تیمی درمان هستیم تا بتوان از درمانهای نادرست و هزینه ساز، جلوگیری کرد.
انصاری ادامه داد: البته خیلی وقتها این تیم درمان را یکجا در مناطقی از کشور نداریم و همین مسئله نیز به مشکلات درمان تیمی سرطان دامن میزند. این مشکل، شامل بیمارستانهای دولتی و خصوصی میشود که با مسائل گوناگونی مواجه هستند.
دبیر علمی کنگره با تاکید بر اینکه درمان تیمی در مورد اکثر تورمورها قابل انطباق است، تصریح کرد: راهنماهای بالینی نیز بر این موضوع، تاکید دارد که کار باید به صورت تیمی پیش برود.
چهارمین کنگره بینالمللی کلینیکال انکولوژی و چهاردهمین کنگره سالانه انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران، در روزهای ۲۷ تا ۲۹ آذر ۹۸ در محل هتل المپیک تهران برگزار میشود.