به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ علی اصغر افتخاری چهارشنبه ۴ دی در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: در پیمراجعه نماینده حقوقی یک سازمان خصوصی و طرح شکایت با عنوان نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای صورت گرفته مشخص شد حسادت و نارضایتی تعدادی از کارکنان به نتیجه کمیته ارزیابی موجب بروز بحثهای سلیقهای و دلخوریهای شخصی شده و موضوع شکایت به بازرسی استان و کشور برای تغییر نتیجه طرح شده که جلسه توجیهی مدیران و حراست برای رفع ابهامات و دلایل تخصصی کمیته ارزیابی، کمکی به حل این موضوع نکرده و سرانجام تصویر گزارش کمیته ارزیابی در فضای مجازی به همراه مطالبی انحرافی در قالب تیتر فرضی و تعدادی سوال منتشر شده است.
این مسئول انتظامی اظهار کرد: کارشناسان پلیس فتا با بررسی مستندات و اقدامات فنی، تعدادی مظنون و افراد مطلع را به پلیس فتا احضار که با تحلیل سرنخها و دلایل دیجیتال حاصله، متهم اصلی شناسایی و به بزه انتسابی اقرار کرد.
رئیس پلیس فتا استان هرمزگان خاطرنشان کرد: متهم، انگیزه خود را از این اقدام، مبارزه با فساد اداری با حربه عکسبرداری با دوربین و ایجاد شبهات و اقدام به انتشار عکس مربوطه در صفحه اینستاگرام خصوصی عنوان کرد.
افتخاری تصریح کرد: ذهنهای ناپخته با تفسیر اشتباه از حق خواهی به صورت عمدی یا سهوی به جای انتخاب ساز و کار قانونی متأسفانه از طریق فضای مجازی به بهانه عدالت خواهی اقدام به نشر نظرات سلیقهای و احساسی میکنند که موجب ایجاد جو بیاعتمادی در سازمانها و جامعه میشود.
رئیس پلیس فتا هرمزگان با اشاره به اینکه آگاهی بخشی و پیشگیری از وقوع جرائم در فضای مجازی از اولویتهای پلیس است به عموم شهروندان توصیه کرد به صورت مستمر برای مطالعه اخبار جرائم سایبری، مصونیت از شگردهای مجرمانه و گزارش جرائم سایبری به وب سایت www. cyberpolice. ir مراجعه کنند.