به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، حبیب مسیح تازیانی سهشنبه ۱۷ دی افزود: هرچند در این طرح مقرراتی مانند حفظ حریم دریا رعایت شده و محل عملیات خاکبرداری نیز حدود ۵۰۰ متر با صخرههای شنی فاصله دارد و محیطزیست نیز بر همین اساس مخالفتی با طرح نکرده اما نظر محیطزیست استان این است که ساحل مکسر بهترین پهنه برای گردشگری است.
وی تصریح کرد: البته متولی تعیین پهنه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری است و وقتی این مجموعه هنوز اقدامی برای ثبت آن بهعنوان محدوده گردشگری نکرده، محیطزیست نمیتواند خودسرانه برای آن حریم گردشگری تعیین کند.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان هرمزگان درباره مطالب مطرحشده توسط فعالان محیطزیست که این ساحل را زیستگاه و محل تخمگذاری لاکپشتها میدانند اظهار کرد: رئیس محیطزیست شهرستان بندرلنگه در بررسی و استعلام اولیه اعلام کرده شواهدی دراینباره ندیده است اما گروهی از کارشناسان محیطزیست مرکز استان مأمور بررسی این موضوع شدهاند که نتیجه آن در چند روز آینده مشخص میشود.
مسیح تازیانی گفت: نظر محیطزیست این است که قابلیت گردشگری ساحل مکسر برای گردشگری بیش از پرورش لارو میگو است.
وی اضافه کرد: از بندرلنگه تا پارسیان ساختار ساحل ماسهای و صخرهای است که ابتدا باید مورد آمایش گردشگری قرار گیرد و پسازآن برای بارگذاری فعالیتهای دیگر برای آن تصمیمگیری شود که متولی این پهنهبندی میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری است.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان هرمزگان بیان کرد: اداره کل حفاظت محیطزیست تنها یکی از ۱۶ دستگاه دولتی است که دراینباره از آن استعلام شده است.
میراث فرهنگی: در حال بررسی هستیم
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی هرمزگان نیز در این زمینه هدف بیشترین انتقادها قرارگرفته گفته است: اگر پروژه به پرورش میگو مربوط باشد مجوز آن را اداره شیلات صادر میکند، اما در این زمینه مطمئن نبوده و در حال بررسی هستم.
رضا برومند اضافه کرد: اگر بررسیها مورد تهدید بودن آثار تاریخی و طبیعی منطقه را تائید کند، برای توقف کامل طرح و تغییر جانمایی آن پیگیریهای لازم انجام خواهد شد.