به گزارش همشهریآنلاین، امید حاج محمدی، مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار کرد: بعد از شناسایی یک کانون بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در یک خانه شخصی در شهر صحنه، دو کانون دیگر این بیماری در ۲ روستای شهرستان کنگاور شناسایی شده است.
حاج محمدی گفت: تاکنون همه کانونهای بیماری بومی بوده و هیچ موردی از بیماری در واحدهای صنعتی پرورش طیور استان مشاهده نشده است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه به صاحبان واحدهای صنعتی پرورش طیور استان توصیه کرد، تا ورود و خروجها را کنترل کرده و نکات بهداشتی را رعایت کنند.
وی با توصیه به واحدهای مرغداری تخمگذار به انجام واکسیناسیون آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گفت: توصیه میشود صاحبان گلههای مرغ مادر گوشتی هم برای طیور خود واکسن تزریق کنند.
حاجمحمدی گفت: در حال پایش تالابهای استان به عنوان زیستگاه پرندگان مهاجر با همکاری محیط زیست هستیم، امیدواریم دیگر هیچ موردی از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان را در استان شاهد نباشیم.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار کرد: امکان انتقال بیماری حتی از طریق فضله پرنده بیمار نیز وجود دارد، از پرورشدهندگان طیور بومی درخواست میکنیم تا طیور خود را بیرون نبرند، چون ممکن است پرندگان مهاجر بیمار از آن منطقه عبور کرده و فضله آلوده آنها زمین افتاده باشد.
وی سپس از مردم خواست به هیچ عنوان مرغ و سایر طیور را از دوره گردها و دست فروشها خریداری نکنند.
حاج محمدی از همه خواست تا هر نوع تلفات طیور را با شماره تماس ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ دامپزشکی گزارش کنند.