به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مرکز آمار در پایان هر ماه نرخ تورم ۱۲ قلم از خوراکیها و آشامیدنیها را اعلام میکند. بررسی جداول آماری نشان میدهد که نرخ تورم ماهانه خوراکیها و آشامیدنیها ۰/۴ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است.
این در حالی است که نرخ تورم سالانه خوراکیها و آشامیدنیها در دیماه ۵۲/۴ درصد است.
همچنین براساس جداول مراکز آمار، گوشت قرمز و گوشت ماکیان در دی ماه ۱/۹ درصد و گوشت قرمز و سفید و فرآوردههای آنها ۱/۵ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است.
نرخ تورم میوه و خشکبار در دیماه نسبت به آذرماه ۳ درصد افزایش قیمت داشت. قند، شکر و شیرینیها در این دوره ۰/۸ درصد، ماهیها و صدفداران و شیر، پنیر و تخممرغ ۰/۸ درصد و روغنها و چربیها ۰/۲ درصد افزایش قیمت داشتند.
بیشترین افزایش قیمت در بین اقلام خوراکی مربوط به میوه و خشکبار بود که در دیماه نسبت به ماه قبل ۳ درصد افزایش قیمت داشته است.