به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حسن خوشخو معاون بهرهبرداری شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بیان کرد: براساس دستورالعملهای سازمان بهداشت جهانی و با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مرکز «بهداشت مرزی» از سالیان گذشته در فرودگاه امام خمینی (ره) تشکیل شده است که کنترل وضعیت بهداشت مسافران ورودی را برعهده دارد.
وی با بیان اینکه مطابق مقررات بینالمللی این مرکز به صورت دائم و در شرایط عادی مسافرانی را که از لحاظ بهداشتی مشکوک هستند معاینه و مورد بررسی قرار میدهد، افزود: همزمان با شیوع برخی بیماریها این مرکز با انجام تمهیدات ویژه اقدام به بررسی وضعیت بهداشت مسافران میکند.
به گفته خوشخو، همزمان با گسترش ویروس کرونا مسافران تمام پروازهایی که از مبدا چین و آسیای شرقی وارد فرودگاه امام میشوند با استفاده از تجهیزات و دستگاههای این مرکز مورد بررسی و معاینه قرار میگیرند. ضمن اینکه این معاینه شامل خدمه پروازی هم میشود.
معاون بهرهبرداری شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) همچنین توضیح داد: این حساسیت به نسبت کمتری در مورد پروازهای کانکشن فرودگاه امام وجود دارد و برای مثال مسافرانی که از دبی وارد فرودگاه امام میشوند نیز به صورت راندوم (تصادفی) چک میشوند.
فرودگاه امام در هفته از ۴ شهر در کشور چین پرواز مستقیم دارد.
تعداد مبتلایان به کرونا در چین به ۷۲۹ تن افزایش یافته است و در مجموع در ۲۹ استان این کشور حدود هزار و ۲۸۷ مورد آلوده به این ویروس گزارش شده است. شمار قربانیان ویروس جدید کرونا به سرعت در حال افزایش بوده و تعداد جانباختگان از ۲۴ تن به ۴۱ نفر رسیده است.
شیوع یک ویروس اسرارآمیز از خانواده کرونا که باعث عفونت تنفسی یا ذاتالریه در مبتلایان میشود، برای نخستین بار در دسامبر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان واقع در استان مرکزی هوبئی چین گزارش شد. چین با هدف جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس تاکنون راههای ورود و خروج ۸ شهر را در استان هوبی بسته است.
این ویروس علاوه بر چین در ۱۱ کشور دیگر از جمله آمریکا، فرانسه و استرالیا نیز مشاهده شده است.