به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سازمان جهانی بهداشت در گزارشی هشدار داد که سیگار الکترونیکی هم برای مصرفکننده و هم برای افرادی که در معرض دود آن قرار دارند مضرند. همچنین دود ناشی از این سیگارها به جنین در حال رشد آسیب زده و مغز نوجوانان را تحت تاثیر قرار میدهد.
برخی دولتها و تولیدکنندگان، سیگارهای الکترونیکی را جایگزین سیگارهای سنتی و فاکتور کمککننده در ترک سیگار معرفی کردهاند. سازمان جهانی بهداشت با بررسی پرسشها و پاسخهای مطرح در مورد سیگارهای الکترونیکی اعلام کرده که شواهد کافی در مورد تاثیر این سیگارها در کمک به ترک سیگارهای معمولی وجود ندارد هر چند بیتردید این سیگارها برای سلامت خطرناک هستند.
تحقیقاتی که انجام گرفته نشان میدهد استعمال سیگار الکترونیکی توسط نوجوانان بسیار پرخطر است. نیکوتین موجود در این سیگارها بسیار اعتیادآور بوده و از آنجایی که مغز تا اواسط دهه ۲۰ سالگی رشد میکند، قرار گرفتن در معرض این ماده میتواند با پیامدهای بلندمدت و مخرب همراه باشد.
به گزارش ژاپن تودی، به گفته کارشناسان این موضوع بسیار نگرانکننده است چرا که استعمال سیگارهای الکترونیکی در میان بسیاری از جوانان در کشورهای متعددی رواج پیدا کرده است.