به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتمادآنلاین، منصور حقیقتپور گفت: تندروها دسترسی فراوانی به مبانی قدرت دارند و رسانههای وسیعی را در اختیار خود میبینند. همچنین آنها با برخی از نهادهای نظامی هماهنگ هستند و به همین دلیل میتوانند کارهای زیادی انجام دهند.
منصور حقیقتپور، نماینده ادوار مجلس، با اشاره به مشخص شدن ترکیب مجلس اظهار داشت: من در انتخابات مجلس نامزد شده بودم و برنامههای مدونی به مردم ارائه کردم. اما پولهای کثیف و کارهای آنچنانی برخی از کاندیداها نگذاشت بار دیگر فرصت خدمت به مردم از طریق نمایندگی مجلس را داشته باشم.
- مجلس یازدهمیها معضلاتی چون معیشت و بیکاری را حل کنند
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه سخنانش گفت: مجلس یازدهمیها با توجه به شرایطی که در کشور حاکم است، باید قبل از هر چیزی همافزایی میان قوا را مد نظر قرار دهند تا از این طریق فضا را برای کاهش مشکلات، مخصوصاً برطرف شدن معضلاتی چون معیشت و بیکاری، فراهم کنند.
- مجلس یازدهم با دولت کنونی مشکلات زیادی خواهد داشت
کاندیدای انتخابات یازدهم ادامه داد: نگرانی موجود و مشکل محتمل این است که مجلس یازدهم به دلیل نوع نگاهی که اعضایش دارند، مخصوصاً در سیاست خارجی، قطعاً با دولت کنونی مشکلات زیادی خواهد داشت. به هر حال منتخبانی که به دوره بعدی پارلمان راه یافتهاند مخالفان سرسخت برجام هستند و نسبت به موضوعهایی چون FATF یا هر نوع رابطه یا مذاکرهای با آمریکا در طول این چند سال دولت روحانی را شدیداً مورد نقد قرار دادهاند. از این رو باید گفت مجلس یازدهم آماده رویارویی همهجانبه با دولت دوازدهم است.
- تندروها انتخابات ۹۸ را پیشزمینهای برای انتخابات ۱۴۰۰ میدانند
حقیقتپور توضیح داد: البته آنها از همین حالا خودشان را آماده انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری میکنند تا از طریق برنده شدن در سال ۱۴۰۰ دولت را هم مانند مجلس در اختیار بگیرند و بتوانند در همه مباحث منویات خود را اجرایی کنند. در واقع این گروه انتخابات ۹۸ را پیشزمینهای برای انتخابات ۱۴۰۰ میدانند و برای به دست گرفتن دولت، هر کاری لازم باشد در یک سال و چند ماه پیش رو انجام خواهند داد.
- تندروی هیچ مسالهای را حل نخواهد کرد
او افزود: از همه آنهایی که به مجلس یازدهم رسیدهاند استدعا دارم با مشی و روش تندروی خداحافظی کنند. چون تندرویها هیچ مسالهای را حل نخواهد کرد و فقط خسران در پی خواهند داشت. در واقع لازمه آرامش، اعتدال و به وجود آمدن همصدایی در کشور است. تندروها دسترسی فراوانی به مبانی قدرت دارند و رسانههای وسیعی را در اختیار خود میبینند.