نانوایی‌ها باید برای دوری از بیماری کرونا متوجه چه نکاتی باید باشند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وزارت بهداشت، مهم‌ترین نکات بهداشتی ضروری در نانوایی‌ها عبارتند از:

۱- آگاهی کارکنان نانوایی از علائم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروری است.

۲- در نانوایی‌ها یک فروشنده صرفاً برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.

۳-  تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.

۴- شستشوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروری است.

۵- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام کنند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.

۶-  اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان‌های بسته بندی صنعتی استفاده کنید.

۷- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.

۸- با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صف‌های نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.

برچسب‌ها