به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وزارت بهداشت، مهمترین نکات بهداشتی ضروری در نانواییها عبارتند از:
۱- آگاهی کارکنان نانوایی از علائم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروری است.
۲- در نانواییها یک فروشنده صرفاً برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۳- تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.
۴- شستشوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروری است.
۵- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام کنند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.
۶- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نانهای بسته بندی صنعتی استفاده کنید.
۷- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.
۸- با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صفهای نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.