به گزارش همشهری انلان به نقل از ایرنا، حمیدرضا اخوان، مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: افزایش جوجه ریزی در واحدهای پرورش طیور استان مرکزی برای ثبات قیمت مرغ از جمله اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان در مدت ۲ ماه گذشته بوده است.
وی ادامه داد: چهار میلیون قطعه جوجه ریزی در دی ماه و سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی بهمن ماه امسال برای ایجاد ثبات در بازار مورغ نوروزی در استان مرکزی انجام شدهاست.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطر نشان کرد: میزان جوجه ریزی در دی ماه و بهمن ماه در راستای ایجاد ثبات در بازار شب عید در واحدهای مرغداری استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ترتیب ۱۴ و ۲۰ درصد افزایش یافته است.
اخوان، نرخ مصوب دولتی گوشت مرغ را ۱۲۹ هزار ریال عنوان کرد و گفت: با تلاش تولیدکنندگان، عرضه این محصول در مدت ۲ ماه گذشته با قیمت ۱۰۷ تا ۱۱۵ هزار ریال در سطح استان انجام شدهاست.
وی یادآورشد: اکنون از مجموع ۵۹۰ واحد تولید مرغ گوشتی، ۱۵۰ واحد فعال بوده و این واحدها با ۶۰ درصد ظرفیت به تولید این محصول اشتغال دارند.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان داشت: ۶۰ درصد تولیدات گوشت مرغ این واحدها در استان مصرف و بقیه به استانهای همجوار ارسال میشود.
اخوان، با یادآوری مشاهده موارد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی گفت: محدودیتهای حمل و نقل برای جلوگیری از شیوع احتمالی این ویروس مشکلاتی را برای تامین برخی نهادهها از جمله ذرت و سویا برای تولیدکنندگان به همراه داشته که مقرر شده است از طریق سامانه پشتیبانی امور دام این مشکل رفع شود.
استان مرکزی به عنوان دومین قطب صنایع مادر تخصصی، چهارمین قطب صنعت کشور محسوب میشود و در زمینه تنوع تولیدات صنعتی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
این استان با وجود صنعتی بودن در زمره ۱۰ استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که ۹۰ هزار بهره بردار شامل ۲۰ درصد شاغلان استان در این حوزه فعال هستند.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال میشود.
استان مرکزی با تولید حدود ۵۴ هزار تن گوشت سفید، ۵۳ هزار تن تولید گوشتقرمز، ۳۲۰ هزار تن شیر، حدود ۴۱ هزار تن تولید تخممرغ از جایگاه ویژهای در بخش کشاورزی و دامداری کشور برخوردار است.