به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، خلیل رنجبر افزود: این پویش برای تامین سلامت دانشآموزان و زمینه سازی دستیابی به اهداف مرتبط با سلامت در ۳۵ مدرسه مجازی برای دانش آموزان دختر و پسر با نیازهای ویژه اجرا میشود.
وی با بیان اینکه فضای مجازی میتواند یک محیط آموزشی مناسب برای ترویج سبک زندگی سالم، توسعه رشد جسمانی، فردی و اجتماعی باشد، افزود: براین اساس در مدارس و مراکز مجازی به حدود ۶۰۰ دانش آموزان با نیازهای ویژه شهرستان ها و مناطق تابعه استان آموزشهای یک دقیقهای سلامت ارائه میشود.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان افزود: تاکنون حدود ۴۰ ساعت کلیپ، فیلم و برنامه آموزشی برای قویت و افزایش ظرفیتهای تربیت بدنی و مهارتهای حرکتی، سلامت جسم و روان دانشآموزان با نیازهای ویژه در مدارس مجازی و کانالهای ارتباطی با دانش آموزان ارائه شده است.
وی با بیان اینکه گستره ورزش فقط محدود به سلامت و شادابی جسم نیست، گفت: انجام فعالیتهای منظم و مستمر ورزشی باعث کسب اعتماد به نفس، کاهش فشارهای روانی، افزایش احساس سودمندی، تقویت دقت و تمرکز دانش آموزان با نیازهای ویژه میشود.
رنجبر تاکید کرد: از طریق تربیت بدنی دانشآموز دارای نیاز ویژه یاد میگیرد با افرادی که با او در ارتباط هستند روابط بهینه و مؤثری داشته باشد و به سازگاری بهتر و خودکفایی در روابط اجتماعی دست یابد.