تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۳

نتیجه تحقیقات اخیر دانشمندان، میلیون‌ها نفر از مردم جهان را که روزانه از انواع قرص‌ها و کپسول‌های ویتامین استفاده می‌کنند، در حیرت فرو برده است.

محققان به تازگی اعلام کرده‌اند که در واقع هیچ مدرک مستندی وجود ندارد که نشان دهد آنتی‌اکسیدانت‌ها، ویتامین آ و دی و دیگر مواد معدنی که به صورت کپسول و قرص عرضه می‌شوند، با مشکلات مربوط به بالا رفتن سن مبارزه کرده و عمر را طولانی‌تر می‌کنند.

حتی به گفته آنها مصرف برخی از انواع ویتامین‌ها و بتاکاروتئین‌ها موجب می‌شود که احتمال مرگ زودهنگام در افراد،16 درصد افزایش یابد.

البته آنها این نکته را خاطر نشان می‌کنند که این تهدید متوجه آن دسته از افرادی است که در مصرف  قرص‌های ویتامین زیاده روی می‌کنند. از سوی دیگر پزشکان همچنان تاکید دارند که استفاده از ویتامین‌های طبیعی بر انواع مصنوعی ارجحیت دارد.

به گفته آنها مواد غذایی نظیر هویج، اسفناج، جگر، تخم مرغ، گوجه فرنگی و فلفل قرمز منبع غنی ویتامین آ هستند.

همچنین مقادیر قابل توجهی از ویتامین سی در فلفل‌های سبز و قرمز، توت‌ها، پرتقال و گریپ فروت پیدا می‌شود. بهترین منبع ویتامین ای هم دانه و روغن آفتابگردان، آواکادو،تخم مرغ و کلم بروکلی است.