به گزارش همشهری آنلاین، این روزها چهره های سیاسی و مدیران بسیاری به دلیل ابتدا به کرونا در قرنطینه خانگی هستند. از نمایندگان مجلس تا مدیران دولتی. برخی از این چهره ها چندان خبری از وضعیت خود اعلام نمی کنند چنانکه هنوز نمیدانیم احمد امیر آبادی نماینده جنجالی قم در مجلس چه حال و روزی دارد. اما معصومه ابتکار و ایرج حریرچی هر دو بهبود یافتته اند و دوباره به کار برگشته اند اما برخی همچنان در قرنطینه هستند.
- روایت محمود صادقی از روزهای قرنطینه و توصیه پزشکان
محمود صادقی نماینده تهران در مجلس با اشاره به ابتلای خود به ویروس کرونا به ایسنا گفت: ۳۰ بهمن ماه یعنی دو روز قبل از انتخابات مجلس علائم رایج بیماری کرونا یعنی تب، لرز و سرفه را داشتم که این وضعیت تا ۴ اسفند ادامه پیدا کرد؛ تا جایی که مجبور به مراجعه به بیمارستان با تب ۳۸.۵ درجه شدم. آن موقع سی تی اسکن گرفتم اما گفتند که مبتلا به کرونا نشدم. فردای آن روز از بیمارستان با من تماس گرفته و گفتند که طبق سی تی اسکن ریهها درگیر شده لذا توصیه کردند که در خانه بمانم. تلفنی نسخهای از تعدادی از داروها را تجویز کرده و توصیههایی را کردند.
وی در توضیح توصیههای دکتر، گفت: توصیه اکید دکتر این بود که در منزل بمانم چون علائم حاد دیگری مثل تنگی نفس نداشتم گفتند نیازی به حضور در بیمارستان نیست کما اینکه خودم هم به دلیل اینکه آلوده بودن محیط بیمارستان احتیاطهای لازم را داشتم. خود را در اتاقی در منزل قرنطینه کرده و تلاش میکردم با سایر اعضای خانواده تماس نداشته باشم که آنها خدای نکرده مبتلا نشود که خوشبختانه این اتفاق هم رخ نداد.
صادقی افزود: توصیه پزشک مصرف مداوم آب و چای داغ، سوپ و مایعات و مصرف ویتامین D و ویتامین C، مسکن و یک نوع قرص بود که قبلا برای مداوای بیماری سارس استفاده میشد. استفاده از محلول ضدعفونی کننده و دوری از اعضای خانواده هم توصیههای دیگر پزشک بود.
وی اضافه کرد: در این مدت تب بنده تدریجا کاهش پیدا کرد. همان زمان دو جلسه مجلس برگزار شد که بنده حضور نداشتم اما اعلام شد که به مجلس برای دادن تست برویم. مجبور به حضور در مجلس شده و تست دادم اما بعد از یک هفته اعلام کردند که قابل تشخیص نیست و دوباره باید تست دهم که آن زمان هم کیت تشخیص تمام شده بود؛ کما اینکه اصراری به دادن آزمایش هم نداشتم. به هر حال بعد از گذشت ۱۰ روز مجددا در بیمارستان آزمایش دادم که اعلام کردند جواب منفی است و قرنطینه تمام شد. خوشبختانه اکنون حالم بهتر است.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه طبق توصیه پزشک از حضور در مکانهای عمومی پرهیز میکنم گفت: به صورت مجازی کلاسهای دانشگاه را برای دانشجویان برگزار کردم. از طریق تلفنی هم با همکاران در ارتباط هستم و مراجعات مردمی را به صورت تلفنی انجام میدهم که آخرین مورد آن نوشتن نامهای برای یک خانواده زندانی بود که امروز انجام دادم.
وی در پایان به اعلام عمومی ابتلایش به بیماری کرونا اشاره کرد و در توضیح علت این کار گفت: بعد از اینکه ابتلا به ویروس کرونا به بنده اعلام شد، با توجه به نامساعد بودن حالم احساس کردم به سرعت ویروس در ریه هایم پیشرفت می کند و بعد از آن خودم را تسلیم رضا و تقدیر الهی کردم. در همین حالت درخواستی از خانواده های زندانیان سیاسی و امنیتی دریافت کردم مبنی بر اینکه از رییس قوه قضاییه بخواهم به زندانیان مرخصی بدهند. لذا ضمن اعلام ابتلای خود به این ویروس درخواست خانوادههای زندانیان را هم مطرح کردم. در واقع هدف من اعلام این درخواست بود. خوشبختانه قوه قضاییه و آقای رییسی با عنایت به این موضوع دستورالعمل خوبی در این زمینه صادر کردند.
- روایتی از روند درمان نماینده شاهرود پس از ابتلا به کرونا
نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی که پیش از این به کرونا مبتلا شده بود در حال مداواست. فرزند او در این زمینه به ایسنا گفت: پدرم بعد از اینکه علائمی از ابتلا به ویروس کرونا را داشت برای تشخیص به یک مرکز درمانی مراجعه کرد و تست کرونای ایشان مثبت شد.
وی افزود: پس از آن ایشان در منزل قرنطینه شد و با مصرف داروهایی که تجویز شده بود در حال مداواست. به گفته او، حال نماینده مردم شاهرود در مجلس رو به بهبود است.
- دکتر محرز: حالم خوب است
عضو کمیته کشوری مبارزه با بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که پس از اعلام مثبت بودن تست کرونا در قرنطینه به سر میبرد، حال خود را خوب توصیف کرد. دکتر مینو محرز روز شنبه به ایرنا گفت: تست کرونای من مثبت اعلام شده اما حالم خوب است و علائم دیگری هم ندارم، اما از اینکه در خانه مانده ام خسته شده ام و باید منتظر بمانم ببینم چه می شود.
وی ادامه داد: اکسیژن سطح خون من هم خوب است. دکتر مینو محرز (زاده ۱۳۲۴) پزشک، رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران (IRCHA)، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران است. وی متخصص بیماریهای عفونی است و زمینه اصلی فعالیتش ایدز است وی به عنوان کارشناس سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری ایدز در ایران و منطقه مدیترانه شرقی پژوهش میکند و از سال ۱۳۹۴ که مرکز تحقیقات ایدز ایران (IRCHA) راه اندازی شد ریاست آن را بر عهده دارد، مرکز تحقیقات ایدز، نهاد پیشروی ایران در زمینه پژوهشهای پایهای و مبتنی بر جامعه دربارهٔ HIV/AIDS در ایران است.
- آخرین وضعیت ولایتی پس از ابتلا به کرونا
روابط عمومی بیمارستان مسیح دانشوری اعلام کرد: ولایتی در قرنطینه خانگی است و وضعیت عمومی ایشان خوب و رو به بهبود است.
این بیمارستان نوشته است: پس از گذشت روزهایی که دکتر ولایتی رییس بیمارستان مسیح دانشوری به منظور انجام امورات مرتبط با مقابله با ویروس کرونا و در کنار پزشکان و پرستاران با حضور در بیمارستان مشغول به فعالیت های روزانه بودند با ظهور علائم خفیف بنا به نظر پزشکان، اقدام به آزمایش شد که نشانه های بروز کرونا در دکتر ولایتی مشهود بود. لذا بنا به تشخیص و تجویز پزشک، ولایتی در قرنطینه خانگی قرار گرفته و در حال حاضر وضعیت عمومی ایشان خوب و رو به بهبودی است.