بهگزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر «محمد جانباز» اظهارکرد: مردم هرمزگان برای جلوگیری از آلودهشدن به ویروس کرونا، مرغ و ماهی را بهصورت بستهبندی، خریداری و درمنزل پس از شستن و ضدعفونی کردن، آن قطعه بندی کنند.
وی بیان کرد: قطعه بندی و خرد کردن فرآورده های خام دامی در محل خرید، خطر شیوع بیماری های عفونی را افزایش می دهد.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان بااشاره به اینکه تاکنون در استان موردی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از دام به انسان گزارش نشده، اظهارداشت: در مرحله قطعهبندی در واحدهای عرضه، امکان انتقال فیزیکی و مکانیکی ویروس وجود دارد.
جانباز تاکیدکرد: برای جلوگیری از انتقال مکانیکی و کاهش خطر گسترش محیطی ویروس بیماری کرونای جدید کووید- ۱۹ شهروندان از خریداری و قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب، طعم دارنمودن و غیره در مراکز عرضه خودداری کنند.
وی اضافه کرد: استفاده از ماسک، دستکش، کلاه، پیش بند و لباس کار در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ضروری است و باید مرتب ابزار و وسایل کار ضدعفونی وگندزدایی شود.