به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، نتیجه آزمایش کرونای دومین سگ در هنگ کنگ درست چند روز بعد از آن مثبت شده است که اولین سگ مبتلا به این ویروس مرگبار جان خود را از دست داد.
روزنامه انگلیسی «دیلیمیل» در این خصوص گزارش کرد، یک سگ از نژاد «ژرمن شپرد» که در منطقه «پوک فو لام» هنگ کنگ زندگی میکرد، به همراه یک سگ دیگر در همان محل اقامت در قرنطینه قرار گرفتهاند.
اداره زراعت، شیلات و حفاظت (ADCFD) در بیانیهای اعلام کرد که قرنطینه بعد از آن صورت گرفت که تأیید شد صاحب سگ ژرمن شپرد به «کووید-19» آلوده شده است.
طبق این گزارش، نتیجه آزمایش کرونای سگ دیگر مثبت نبوده است و هیچ یک از دو سگ علائمی از بیماری از خود نشان ندادهاند.
اداره زراعت، شیلات و حفاظت هنگ کنگ در ادامه بیانیه خود افزود که هر دو سگی که در قرنطینه قرار گرفتهاند، تحت نظارت و آزمایشهای مداوم قرار دارند.
به دنبال انتشار ابتلای دومین سگ در هنگ کنگ به ویروس مرگبار کرونا، دولت هنگ کنگ از مردم خواسته است که حیوانات خانگی خود را رها نکنند و از بوسیدن آنها خودداری کنند.
با این حال، مقامهای هنگ کنگ تصریح کردهند که در حال حاضر هیچ شواهدی موجود نیست که نشان دهد حیوانان میتوانند منبع این ویروس مرگبار باشند یا اینکه در نتیجه ابتلا به آن بیمار شوند.
بنا به گفته این مقام ها، صاحبان حیوانات خانگی نباید از شیوع ویروس کرونا بعنوان دلیلی برای رها کردن حیوانات خانگی خود استفاده کنند.
در تاریخ اول مارس (11 اسفند ماه 98)، اخباری منتشر شد مبنی بر اینکه آزمایش ویروس کرونای اولین سگ در هنگ کنگ که صاحبتش به این ویروس مبتلا بوده مثبت شده است که این اولین مورد از انتقال ویروس از انسان به حیوان به حساب میآمده است.
سگ مورد نظر درست چند روز بعد از خارج شدن از قرنطینه جان خود را از دست داد و به طور مداوم، آزمایش کرونا وی «مثبت ضعیف» اعلام شده بود و در یک مرکز حیوانات قرنطینه شده بود.
بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، در خصوص اولین سگ مبتلا به کرونا، سازمان ایافسیدی نمونههای برگرفته از دهان، بینی و مقعد این سگ را مورد آزمایش ویروس قرار داد که نتیجه آن مثبت بود اما علایم بیماری را نداشت.
بنا به گزارش دیلی میل، هر دو سازمان جهانی بهداشت حیوانات پاریس و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده آمریکا اعلام کردهاند که هیچ شواهدی موجود نیست مبنی بر اینکه حیواناتی چون گربهها و سگها بتوانند این ویروس ناشناخته را انتقال دهند.
پیش از این نیز، سخنگوی سخنگوی ایافسیدی تأکید کرده بود هنوز شواهدی ندارند که نشان دهد «حیوانات خانگی» هم به ویروس کووید ۱۹ مبتلا میشوند یا آن را به انسان انتقال میدهند.
ویروس کرونا که از اواخر دسامبر 2019 از شهر «ووهان» چینی شروع به شیوع پیدا کرد و هزاران نفر را در این منطقه درگیر کرد، هماکنون به یک بیماری همهگیر در جهان تبدیل شده است و نزدیک به 286 هزار نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شدهاند و بیش از 11 هزار و 500 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.