به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا بختیاری، با اشاره به اینکه این حجم مصرف آب در تهران به دلیل همزمانی خانه تکانیها و بیماری کرونا بوده است، افزود: ۳.۵ میلیون متر مکعب معادل مصرف آب معمولاً در اوج گرمای تابستان بوده است که ادامه این روند در مصرف آب شرب ما را در تابستان با مشکل مواجه میشود.
وی گفت: میزان آب شرب مصرفی در شهر تهران در سال ۱۳۹۸ به یک میلیاردو ۱۳۰ میلیون متر مکعب رسید که نسبت به سال قبل از آن ۵۰ میلیون متر مکعب بیشتر است.
مدیرعامل شرکت آبفا استان تهران با اشاره به بیسابقه بودن مصرف آب شرب در تهران در اسفندماه ۹۸ ادامه داد: بارندگیهای ۱۳۹۸ خوب بود و توانستیم بخشی از مصرف را کنترل کنیم، اما ظرفیت انتقال و تصفیه آب شرب محدود است.
بختیاری با بیان اینکه وضع فعلی تهران سبب اختصاص اعتبار مناسب به این استان شده است، گفت: پیش بینی میشود تصفیه خانه ششم تا پایان خرداد به بهرهبرداری برسد و ۵۰ تا ۶۰ میلیون مترمکعب آب بیشتری برای تهران تولید شود. بیش از ۴۰ درصد آب مصرفی در استان تهران متعلق به بخش شرب است که این رقم در کشور ۷ تا ۸ درصد را تشکیل میدهد.
بختیاری با بیان اینکه وضع فعلی تهران سبب اختصاص اعتبار مناسب به این استان شده است، گفت: پیشبینی میشود تصفیهخانه ششم تا پایان خرداد به بهرهبرداری برسد و ۵۰ تا ۶۰ میلیون مترمکعب آب بیشتری برای تهران تولید شود.
وی گفت: بیش از ۴۰ درصد آب مصرفی در استان تهران متعلق به بخش شرب است که این رقم در کشور ۷ تا ۸ درصد را تشکیل میدهد.