وقتی شرایط اقناعی وجود ندارد، اقدامات جدی تری از طریق قوه قهریه برای این افراد انجام شود. زیرا این افراد به نوعی خطای انسانی انجام می‌دهند و سایر شهروندان را در معرض خطر قرار می‌دهند.

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر زالی با بیان این خبر در گفت‌وگوی زنده با تلویزیون افزود: پیشنهاد این است که وقتی شرایط اقناعی وجود ندارد، اقدامات جدی‌تری از طریق قوه قهریه برای این افراد انجام شود. زیرا این افراد به نوعی خطای انسانی انجام می‌دهند و سایر شهروندان را در معرض خطر قرار می‌دهند.

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران اظهار داشت: ما امروز با حضور فرمانده سپاه تهران و معاون عملیاتی قرارگاه ثارالله گشت هوایی را در تهران انجام دادیم. مردم در شهر و به‌ویژه در برخی بوستان ها نشسته و پیکنیک برگزار کرده اند.

وی با بیان اینکه تردد در سطح شهر به ویژه نقاط مرکزی و جنوبی شهر تهران و نیز در مبادی خروجی شهر  از یک ریتم غیرقابل قبولی برخوردار بود، افزود:  هر فرد میتواند بر اثر ابتلا به ویروس کرونا حتی اگر سالم هم باشد، شرایط بالینی متفاوتی را تجربه کند. بنابراین مطلقا این ساده انگاری دلیلی بر شجاعت افراد نیست که فکر کنند می روند به پیک نیک و... و مبتلا نخواهند شد.

دکتر زالی اظهار داشت: این فقط مشکل برای خود فرد ایجاد نمی‌کند، بلکه وقتی ویروس را در سطح جامعه منتقل می کنید، موجب بازچرخش ویروس شده و دیگران و سایر شهروندان نیز آسیب می بینند.

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران گفت: پیشنهاد ما به شهرداری این است که در بوستان هایی که امکان مقابله با ورود افراد در آن ها وجود دارد، این ممنوعیت اعمال شود. البته برخی بوستان ها فاقد مرزهای جداکننده هستند و  مردم باید رعایت کنند.

وی در خاتمه گفت: در تهران تصمیمات خوبی هم از سوی ستاد مقابله با کرونا و هم از سوی استاندار اتخاذ شده است ، اما مردم مهمترین ابزار کنشگر این موضوع هستند.