به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ تورج کاظمی گفت: متاسفانه یکی از مواردی که برخی از کاربران قربانی آن میشوند، سایتهای جعلی فروش است. در این زمینه افراد سودجو اقدام به طراحی سایتهای فروشگاهی جعلی تبلیغ آن با عناوینی نظیر تخفیف شگفتانگیز و ... کرده و زمانی که کاربر برای ثبت سفارش خود وارد سایت میشود یا اطلاعات کارت را به سرقت میبرند یا پس از اخذ مبلغ، کالای سفارش داده شده را ارسال نمیکنند. در همین راستا لازم است که کاربران در هنگام ثبت سفارش کالا و اقلام مورد نیازشان نشان اعتماد الکترونیک را در سایت مذکور رویت کرده و به تاریخ اعتبار آن هم که از طریق کلیک روی نشان به دست میآید توجه کنند.
کاظمی با اشاره به انجام خرید در شبکههای اجتماعی و کانالها نیز اظهار کرد: بعضی از افراد نیز اقدام به تبلیغ محصولات خود در شبکههای اجتماعی و پیامرسانها میکنند و پس از انتخاب محصول، شماره کارتی را برای واریز آن ارائه میدهند که در این خصوص نیز کاربران باید از اعتماد به چنین افرادی مخصوصا در صورتی که هیچ شناختی از آنان نداشته باشند، پرهیز کنند.
رییس پلیس فتای تهران بزرگ با تاکید بر اینکه خرید و فروش دارو نیز در فضای مجازی جرم است، گفت: شهروندان به هیچ عنوان نباید دارو و تجهیزات پزشکی را از فضای مجازی خریداری کنند.