به گزارش همشهری آنلاین، محمد باقر الفت، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، با بیان این خبر افزود: مردم می توانند احتکار، گرانفروشی و هرگونه تخلف در توزیع اقلام بهداشتی مورد نیاز از قبیل ماسک، دستکش، الکل، ژل ضدعفونی، تهیه یا توزیع اقلام بهداشتی تقلبی و غیرمجاز، عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی در فروشگاه های زنجیره ای، جایگاه های عرضه سوخت، نانوایی ها و مراکز عرضه نان با توجه به موارد درج شده در صفحه ویژه گزارشهای کرونا را اعلام کنند.
به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: اعلام تخلف فعالیت واحدهای صنفی که باید تعطیل باشند از دیگر مواردی است که شهروندان می توانند در صورت مشاهده در قسمت ثبت گزارش سامانه سجام اعلام کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: برای رسیدگی دقیق و به هنگام، ضروری است آدرس دقیق محل وقوع تخلف شامل استان، شهرستان، منطقه یا محله، خیابان، کوچه، پلاک، طبقه و هر مشخصه دیگری که موجب دستیابی سریع به محل مورد نظر می شود در ابتدای گزارش درج شود همچنین باید موضوع گزارش به صورت موردی و دقیق ذکر و از ارسال گزارش به صورت مبهم یا کلی خودداری شود.
الفت تصریح کرد: در متن گزارش موضوع تخلف و مشخصات افراد متخلف در حد امکان به صورت دقیق تشریح و از هرگونه ماجراجویی، موازی کاری و به خطر انداختن سلامت خود و دیگران به طور جدی خودداری شود.
وی همچنین گفت: در این سامانه هویت شهروندان، اعضای سامانه سجام، دیده بانان پیشگیری و دست اندرکاران پیگیری گزارش ها کاملا محرمانه است.
به گزارش ایرنا، براساس آمار امروز وزارت بهداشت تاکنون ۳۲ هزار و ۳۳۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۴۴ بیمار دیگر تعداد کل موارد فوت به ۲۳۷۸ نفر رسید، ۱۱ هزار و ۱۳۳ نفر نیز بهبود یافتند.