به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، محبوبه رجبنسب اظهار کرد: در این طرح ملی که پس از شیوع ویروس کرونا و متعاقب آن تعطیلی مدارس و کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان، راهاندازی شد، برنامههای مختلف فرهنگی، ادبی، هنری و علمی از سوی مربیان کانونها تولید و در وبسایت "پیک امید" برای استفاده کودکان و نوجوانان بارگذاری میشود.
وی افزود: مربیان پرتلاش کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور و استان گلستان، براساس چهار شاخه اصلی یعنی فرهنگی، ادبی، هنری و علمی به تهیه و تولید برنامههای آموزشی مانند قصهگویی، کاردستی، انیمیشن، معرفی کتاب، شعرخوانی، آموزش سفال و فعالیتهای نجوم اقدام میکنند که این محتواها پس از بررسی و تایید، در وبسایت پیک امید و فضای مجازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور منعکس میشود.
رجبنسب گفت: تاکنون بیش از ۱۵۰ اثر تولیدی مربیان کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان از طریق شبکههای فضای مجازی انتشار یافته و این طرح مورد استقبال کودکان و نوجوانان گلستانی قرار گرفته است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان ادامه داد: علاوه بر طرح ملی پیک امید مجازی، چند فراخوان برای ارسال آثار از جمله خاطرهگویی، عکس و نقاشی در سطح بینالمللی، ملی و استانی منتشر شده که کودکان و نوجوانان گلستانی تاکنون آثار زیادی را برای شرکت در این جشنوارهها ارسال کردهاند.
استان گلستان با جمعیت تقریبی یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر، ۱۷ مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دارد.