به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایرنا، دکتر سید کشمیری گفت: بیشتر نیازهای این دانشگاه در زمینهٔ تأمین ماسک، لباس حفاظتی، مواد ضدعفونی، دستگاههای ونتیلاتور (تنفس مصنوعی) و رادیولوژی تشخیصی و دیگر است و در این شرایط حساس حضور همه دستگاهها از جمله صنایع در کنار دانشگاه ضروری است.
وی درباره کمک سازمان منطقه ویژه پارس جنوبی به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در شرایط شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: هرچند این سازمان کمکهای زیادی به شهرهای جنوبی استان در زمینه تحویل وسایل بهداشتی از جمله آبژاول برای شست و شوی شهرها و بعضی اقلام محافظتی داشته است اما تاکنون بهصورت مستقیم به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر کمک نکرده است.
کشمیری تأکید کرد: انتظار ما از منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی این است که برای تأمین اکسیژن سازهای بیمارستانها، خرید دستگاههای تنفس مصنوعی، راهاندازی اتاقهای فشار منفی برای نگهداری بیماران حاد تنفسی به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر کمک کند.
وی اضافه کرد: شورای راهبردی پتروشیمیها در پاسخ به نامهای که به آنها ارسال شد بهحساب مشترک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و اتاق بازرگانی در قالب پویش کمک به دانشگاه ۵ میلیارد تومان کمک کرد و قرار شد این وجه برای خرید وسایل حفاظتی و زیرساختهای درمانی استان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر قرار گیرد.
کشمیری گفت: همچنین قرار است شورای راهبردی پتروشیمیها در هفته جاری به حساب هدایای دانشگاه ۴ میلیارد تومان دیگر واریز کند که با احتساب مبالغ قبلی میزان کمک این شورا به دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به ۹ میلیارد تومان خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: افزون بر این اتاق بازرگانی بوشهر در فاز نخست ۲۳ دستگاه تنفس مصنوعی، گانهای حفاظتی، ماسک ان ۹۵، ۲ هزار لیتر مایع ضدعفونی تحویل این دانشگاه داده است.
وی اضافه کرد: تاجران و بازرگانان استان بوشهر تاکنون بیش از یک میلیارد تومان در زمینه تأمین و خرید تجهیزات و وسایل موردنیاز بیمارستانها با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همکاری کردند و افزون براین نیز ۳۰۰ میلیون تومان وجه نقد کمک شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: همچنین استانداری این استان نیز تاکنون یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان نقد و ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار برای انجام تأسیسات برق اورژانس هستهای کمک کرده و ۲.۵ میلیارد تومان دیگر نیز در این پروژه متعهد به همکاری و کمک شده است.
کشمیری گفت: اداره اموال تملیکی استان بوشهر نیز تاکنون نزدیک به ۷۰ تا ۸۰ هزار ماسک با پرداخت مبالغی خریداری و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز ۱۰ هزار ماسک ان ۹۵ بهصورت رایگان کمک کرده است.
وی گفت: نباید در این شرایط سخت دانشگاه علوم پزشکی را تنها گذاشت، از دستگاههای مختلف در شهرستانهای استان کمکهای پراکندهای به مراکز بهداشت و درمان استان بوشهر شده است که جای قدردانی دارد.
کشمیری درباره مسمومیت براثر مصرف الکل در استان بوشهر بیان کرد: با توجه به اطلاعرسانی ویژهای که در مورد ضررهای الکل و بیتأثیری آن در درمان کرونا شده است آمار افرادی که در اثر مصرف و مسمومیت الکل در این استان جانباختهاند بسیار کم است.
وی تأکید کرد: الکل هیچ نقشی در درمان بیماری کرونا ندارد و مصرف آن بسیار خطرناک است و ممکن است الکلهای موجود در بازار متانولهایی باشند که با وایتکس بیرنگ شده باشند.
کشمیری بیان کرد: شهروندان در زمان تهیه الکل باید خیلی دقت و این مایه را از داروخانه معتبر تهیه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: الکل صنعتی بههیچوجه به درد ضدعفونی نمیخورد فقط الکل طبی آنهم از جای معتبر تهیه شود.
وی تأکید کرد: مصرف الکل خطر جانی دارد و ممکن است فرد را کور و کلیه او را از کار میاندازد و وارد کما کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در استان باید زنجیره انتقال قطع شود در این ارتباط ضمن رعایت بهداشت فردی باید از حضور در تجمعها خودداری شود.
وی ادامه داد: از مردم میخواهیم اصول بهداشتی را رعایت و از حضور در تجمعها خودداری کنند حتی مراسم ترحیم را کاهش و به تشییعجنازه بسنده کنند.
کشمیری گفت: مردم رفتوآمدها را کم کنند، از تجمع خودداری، فاصله را رعایت و وارد هر مغازه، خانه، اداره و دفتری که میشوند میزبان باید با الکل و ماده ضدعفونیکننده دست افراد را ضدعفونی کند هرچند که مهمترین اصل در این بخش شست و شوی دستها است.
وی تأکید کرد: بیتوجهی ما باعث میشود ویروس وارد بدن شود بنابراین باید دستها را مرتب شست، فاصلهها را رعایت کرد، بیماران بهموقع به مراکز درمانی مراجعه و کسانی که در ارتباط با بیماران هستند از ماسک استفاده کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: در اپیدمی نباید در مدت کوتاه تعداد زیادی بیمار اضافه شود چون اگر این اتفاق رخ دهد تعداد افرادی که به بیمارستانها و تختهای ویژه نیاز پیدا میکنند افزایش مییابد و این امر بالاتر از توانمندی هر استان خواهد بود و باعث مرگومیر افراد میشود.
کشمیری یادآور شد: آمار بیماری کرونا در استان بوشهر قابلقبول و شیب ملایمی دارد و افزایش آمار در بعضی از روزها به دلیل تجمع نمونهها یا بیماریابی فعالی است که انجام میشود و بهتازگی افرادی که در کنار سایر مثبتها قرار دارند نیز از آنها نمونهگیری میشود.