به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز جئونگ ائون-کیونگ، رئیس مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای کره (KCDC) در یک کنفرانس خبری در روز جمعه ۲۲ فروردین گفت احتمالا ویروس در این بیماران «دوباره فعال شده است» نه اینکه این بیماران دوباره دچار عفونت شده باشند.
مقامات بهداشت کره جنوبی میگویند هنوز روشن نیست این روند مثبت شدن آزمایش در این بیماران ناشی از چیست و بررسیهای همهگیرشناختی در این باره در حال انجام است.
چشمانداز احتمال عفونت دوباره بیماران بهبود یافته موضوع توجه بینالمللی است، زیرا بسیاری از کشورها امیدوار هستند که جمعیتهای که دچار عفونت میشوند در نهایت آنقدر ایمنی پیدا کنند که ظهور دوباره پاندمی جلوگیری شود.
رقم افراد دوباره مثبتشده در کره جنوبی از ۵۱ مورد در دوشنبه گذشته به رقم ۹۱ مورد کنونی رسیده است.
تقریبا حدود ۷۰۰۰ نفر در کره جنوبی از بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا بهبود یافتهاند.
کیم وو-جو، استاد بیماریهای عفونی در بیمارستان گورو وابسته به دانشگاه کره در این باره میگوید: «این شمار همچنان افزایش خواهد یافت، این ۹۱ مورد تازه شروع ماجرا است.»
کیم میگوید در این بیماران احتمالا ویروس کرونا «دوباره فعال شده است» نه اینکه بیماران دوباره به ویروس آلوده شده باشند.
کارشناسان دیگر میگویند ممکن است نتایج کاذب آزمایشها علت این پدیده باشد یا اینکه ویروسهای باقیماندهای هنوز در سیستمهای بیماران وجود داشته باشند، اما مسری نیستند یا خطری برای میزبان یا دیگران ندارند.
کره جنوبی روز جمعه ۲۷ مورد جدید کووید-۱۹ گزارش کرد که کمترین مقدار موارد روزانه بیماری از هنگام رسیدن بیماری به قله بیش از ۹۰۰ مورد در اواخر فوریه است.
اکنون شمار کل مواد عفونت ویروس کرونا به ۱۰۴۵۰ مورد رسیده است.
میزان تلفات بیماری در این کشور نیز با افزایشی ۷ موردی به ۲۱۱ مورد رسیده است.
شهر دیگو در کره جنوبی که نخستین شیوع بزرگ ویروس کرونا را در بیرون از چین متحمل شد، برای نخستین بار از اواخر فوریه هیچ مورد جدیدی از بیماری گزارش نکرده است.
دیگو با گزارش دست کم ۶۸۰۷ مورد ثابتشده بیماری تقریبا بیش از نیمی از کل موارد کره جنوبی را به خود اختصاص میدهد.
انتشار عفونتها در کلیسایی در شهر دیگو باعث اوجگیری موارد در کره جنوبی در اواخر ماه فوریه شد.
این شیوع در کره جنوبی ابتدا بیشترین میزان موارد ثابتشده بیماری کووید-۱۹ در خارج از چین بود، اما این کشور با آزمایش کردن گسترده افراد و اقدامات فاصلهگیری اجتماعی توانست این شیوع را مهار کند و شمار موارد بیماری را پایین بیاورد.