به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، رضا کرمی محمدی رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران در نشست خبری مجازی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: در حال حاضر ۸ سوله مدیریت بحران آماده شده است و تنها در یکی از آنها دو نفر از شهروندان مستقر شدند؛ در حالی که هر کدام از سولهها دارای ظرفیت پذیرش ۶۰ تا ۷۰ است.
وی افزود: اولین اقدام در مقابله با کرونا در شهر تهران در اوایل اسفند ماه انجام گرفت؛ همان زمانی که فریاد میزدیم باید کارهای بزرگتری انجام شود. پنج کارگروه در همان ابتدا آغاز به کار کرد که در کنار این پنج کارگروه، سه سازمان شهرداری و تمام شرکتهای شهرداری فراخوان شدند.
کرمی محمدی تصریح کرد: بهداشت محیط شهری اولین کاری بود که میتوانسیتم انجام دهیم بنابراین شروع به ضدعفونی محلهای پرتردد شهری کردیم تا مردم از ویروس دور بمانند.
رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران افزود: در حوزه دفع پسماند اقدام خوبی آغاز شد و در کنار آن به موضوع دفن اموات هم به درستی پرداخته شد.
وی گفت: محلهای پرازدحام شهری مانند نمایشگاههای بهاره و مراکز ورزشی را آن هم در زمانی که اصلا کسی تصمیم خاصی نمیگرفت، تعطیل کردیم.
کرمی ادامه داد: کالای لازم برای سه ماه بعد در فروشگاههای شهروند و میادین میوه و تره بار فراهم کردیم تا مردم کمبودی نداشته باشند.
وی گفت: موضوع بعدی ساماندهی سامانسراها بود. ظرفیت شهرداری برای نگهداری معتادان و افراد بیخانمان کافی نبود و بارها از دکتر زالی خواستیم تا به کمک ما بیایند.
کرمی محمدی تصریح کرد: ما خواستیم تا اولا بهزیستی وارد کار شود و ثانیا ردیابی درستی از این افراد نیازمند انجام شود که متاسفانه محقق نشد.
رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران افزود: یکی از اقدامات دیگر، موضوع استفاده از ظرفیت یگان حفاظت شهرداری تهران برای روز طبیعت بود.
وی گفت: همه این اقدامات به دل مناطق برده شد تا هر منطقه بتواند وظیفهای که به دوش آن است را انجام دهد و برای این کار نظارت درستی هم انجام گرفت.
کرمی محمدی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه وضعیت شهر تهران امروز چگونه است و آیا همچنان شهر در وضعیت بحرانی است؟ گفت: این طور که دکتر زالی میگوید روند مبتلایان و فوتیها رو به افزایش است.
وی ادامه داد: این موضوع باید جدیتر گرفته شود و شهروندان بدانند که وضعیت در شهر تهران مناسب نیست.
رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران همچنین در پاسخ به این سوال که دکتر زالی گفته است که ضدعفونی مترو و اتوبوسرانی با اولین حضور شهروندان بیاثر میشود، گفت: ما هم این موضوع را میدانیم ولی تاثیر اصلی را فاصلهگذاری ایفا میکند.
کرمی محمدی خاطرنشان کرد: ضدعفونی معابر از ابتدا هم مشخص بود که نمیتواند تاثیر بسزایی بگذارد زیرا هم وسعت زیادی دارد و هم زمان زیادی میبرد.