به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا از مازندران، اوایل که کرونا آمده بود همه مدافعان جبهه سلامت تازه نفس بودند اما به مرور که بیماری گسترده و تعداد مبتلایان به کروناویروس زیاد میشد به نظر میرسید توان روزهای اول تحلیل رفته و حالا به لحاظ جسمی و روحی نیازمند تزریق روحیه هستند.
در همان روزها فیلمهایی از داخل بیمارستانها در فضای مجازی منتشر میشد که نشان میداد کادر درمانی برای حفظ روحیه خود و بیماران از هر آهنگی برای شاد شدن و تا حدی پایکوبی استفاده میکنند.
بعد کم کم فضایی شد که هرکسی هر نوع کمکی که میتوانست انجام میداد که کادر درمانی برای مبارزه با کرونا سر پا بمانند. جمع زیادی ماسک تولید میکنند، عده دیگری شوینده و مواد ضدعفونی، اصلا یک نهضتی به راه افتاد که فقط باید دید تا باور کرد؛ نهضتی مومنانه.
همه به گونهای خاص احساس مسئولیت میکنند و در این بین عدهای هم برای تزریق شادی میان همه افرادی که درگیر بیماری هستند از کادر درمان گرفته تا خود بیمار، آهنگ مینوازند و میخوانند.
گروه هنرجویان موسسه فرهنگی و هنری آرمان یکی از همینهاست که تاکنون در مدتی که از شیوع کرونا میگذرد با حضور در چند بیمارستان و تولید و توزیع اقلام بهداشتی اقدامی در راستای کمک به هموطنان و کادر درمانی استان خود کرده است.
روحیه شادتر به درمان سریعتر بیماران کمک میکند
دکتر کامبیز فتاحی، رئیس بیمارستان شهدای محمودآباد گفت: در زمان پیک افزایش این بیماری، فشار کاری هم از نظر جسمی و هم از نظر روانی روی کادر درمان بسیار زیاد بود و بعضی از همکاران ما مبتلا به کرونا شدند و نگران بودند که این بیماری را به خانواده خود منتقل کنند اما در این میان همشهریان ما به هر نحوی به آنها کمک کردند تا فشار روانی آنها کاسته شود.
وی در خصوص موسیقی زندهای که توسط یکی از خوانندگان مطرح این شهر اجرا شد و در فضای مجازی بازدیدهای فراوانی داشته است، گفت: در این شرایط بیماران و کادر درمان نیاز به یک روحیه شاد داشتند و قبل از اجرای موسیقی از تک تک بیماران بستری اجازه گرفته شد.
رئیس بیمارستان شهدای محمودآباد تصریح کرد: اگر یک نفر از آنها در این زمینه مخالفت میکردند این برنامه را اجرا نمیکردیم و این امر مورد استقبال بیماران مبتلا به کرونای بستری شده قرار گرفت و تصمیم گرفتیم تا با روحیه شادتر به درمان سریعتر بیماران کمک کنیم.
فتاحی با اشاره به اینکه مردم، خیرین و دانشگاهعلوم پزشکی مازندران همچنان برای مقابله با این بیماری پای کار و در آماده باش هستند، یادآور شد: شهرستان محمودآباد به نسبت جمعیت خود جزو شهرهایی بوده که میزان مرگ و میر کمتر ناشی از این ویروس را تجربه کرده است.
وی خاطرنشان کرد: با رعایت شرایط قرنطینه از سوی مردم تا حد زیادی از شیب صعودی بیماری در این شهرستان کاسته شده است.
رئیس بیمارستان شهدای محمودآباد با بیان اینکه در روزهای آغازین شیوع بیماری کرونا پنج بیمارستان در استان به عنوان بیمارستان بیماران کرونایی مشخص شده بود، اظهار کرد: در هفتههای آغازین شروع بحران بیماری کرونا، بیمارانی که در محمودآباد مبتلا به کرونا بودند به بیمارستان امام خمینی(ره) آمل اعزام میشدند.
وی ادامه داد: بعد از هفتههای اول این بیماری و ادامه روند صعودی ابتلا، تمام بیمارستانهایی که برای این منظور انتخاب شده بودند ظرفیتشان پر و مقرر شد که مریضهای کرونایی هر شهر در بیمارستان خودشان بستری شوند و به این ترتیب از ۱۰ اسفند ۹۸ این تصمیم را گرفتیم و به بیماران مبتلا به کرونا خدمات دادیم که این روند هم اکنون نیز ادامه دارد.
رئیس بیمارستان شهدای محمودآباد با اشاره به اینکه در هفتههای پایانی سال ۹۸ تعداد بیماران مبتلا به کرونا در محمودآباد به پیک و حداکثر رسید و اکنون تعداد موارد جدید بیماری و موارد بدحال نیاز به بستری، با شیب ملایمی رو به کاهش است، گفت: با رعایت کردن مردم و تلاش کادر درمانی و پزشکان بیمارستان از اوایل فروردین ۹۹ تاکنون تعداد موارد مرگ و میر کاهش نسبی داشته است.
فتاحی با بیان اینکه در حال حاضر از لحاظ تجهیزات بیمارستانی و وسایل حفاظتی کادر درمان مشکلی نداریم، تصریح کرد: در چند روز اول این بیماری با کمبود وسایل حفاظتی کادر درمان مواجه بودیم اما بلافاصله یک ستاد مردمی برای مبارزه با بیماری کرونا را تشکیل دادیم که با همراهی مردم و خیرین توانستیم ماسک، دستکش و لوازم حفاظتی کادر درمان را تهیه کنیم و بیمارستان شهدای محمودآباد جزو بیمارستانهایی بوده که توانسته در حداقل زمان، این تجهیزات را برای پرسنل فراهم کند.
وی یادآور شد: این شیب رو به کاهش بیماری نباید ما را فریب دهد و در صورت عدم رعایت شرایط قرنطینه و فاصلهگذاری اجتماعی ممکن است با صعودی شدن دوباره تعداد مبتلایان مواجه شویم بنابراین از تمام همشهریان درخواست میکنیم تا شکست کامل این ویروس همچنان به رعایت موارد فوق و بهداشت فردی ادامه دهند.
توزیع اقلام بهداشتی رایگان ازسوی موسسه فرهنگی هنری پژواک هنر آرمان
شقایق توکلی، مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری آرمان ایزدشهر گفت: از اوایل شیوع بیماری کرونا هنرجویان موسسه فرهنگی هنری آرمان ایزدشهر نور به تهیه تجهیزات بهداشتی نظیر ماسک، دستکش، محلول ضدعفونی پرداختند و آن را بهصورت رایگان در اختیار ارگانهای مختلف و مردم قرار میدهند.
وی با بیان اینکه شش سال است که در این موسسه در رستههای هنری علمی آموزشی فعالیت میکنیم، اظهار کرد: در این موسسه گروههایی داریم که در سه سطح مبتدی پیشرفته و اساتیدی به صورت حرفهای کار خود را در آموزش و اجرا انجام میدهند.
مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری آرمان تصریح کرد: این موسسه بهعنوان موسسه معین شهرستان نور است و به همین دلیل اکثر برنامههای ارگانی و جشنوارههایی که در سطح شهرستان برگزار میشود را اجرا میکند.
توکلی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کشور ما با بیماری کرونا روبرو است در چند روز اخیر تصمیم بر این شد که با چند نفر از هنرجوهای داوطلب بتوانیم یک اجرای موسیقی محلی مازندرانی را در بیمارستانها برای پرستاران و کادر درمان اجرا کنیم تا تقویت روحیهای برای آنها باشد که بدانند در شرایط سخت در کنارشان هستیم.
وی ادامه داد: به همین منظور هم در بیمارستان امام خمینی (ره) نور و هم در بیمارستان شهدای محمودآباد رفته و موسیقی محلی مازندرانی را اجرا کردیم که طی آن زمان کوتاهی از این پارت تایم را به دروم مازندرانی اختصاص دادیم.
مدیر مسئول موسسه فرهنگی هنری آرمان افزود: تمام اقداماتی که در بیمارستانهای شهدای محمودآباد و بیماستان امام خمینی (ره) نور انجام شد با مجوز اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستانها بوده است.
توکلی یادآور شد: نزدیک به یک ماه و نیم است که با هنرجویان داوطلب این موسسه مشغول به تهیه تجهیزات بهداشتی مثل ماسک محلول ضدعفونیکننده و دستکش هستیم که آنها را به صورت رایگان در اختیار مردم، کلانتریها، ایست بازرسیها، ادارات، بانکها و غیره قرار دهیم که از اوایل اسفند ماه تاکنون ۱۴ سری از این تجهیزات در بین مردم پخش شده است و این امر همچنان ادامه دارد.