محمد رحمانیان در دوران کرونا هم در کار نوشتن نمایشنامه «عشق روزهای کرونا» است و هم در تدارک برگزاری کارگاه «نوشتن:کروناخوانی» که تلاشی است برای ثبت روزهای کرونایی.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا این هنرمند که معتقد است تجربه روزهای کرونایی باید برای آیندگان ثبت شود، درباره کارگاه تازه خود به گفت: واقعیت این است که در دوره تاریخی بسیار عجیبی زندگی می‌کنیم. این دوره، به نوعی خاص است که شاید سرنوشت کل جهان را تغییر دهد.

او اضافه کرد: این روزها باید ثبت شود تا بعدها مرجع و منبعی باشد برای آیندگانی که می‌خواهند درباره این دوره تاریخی بدانند یا اثری خلق کنند. رحمانیان با اشاره به کارگاه «نوشتن» تاکید کرد: این کارگاه فقط در زمینه نمایشنامه‌نویسی نیست، داستان کوتاه و بلند، شعر، ترانه، طرح و همه اشکال نوشتن را در بر می‌گیرد. البته نوشتن به نحوی هنرمندانه نه گزارش گونه.  قرار است این کارگاه خروجی داشته باشد و با یک انتشارات صحبت کرده‌ام تا در صورت امکان، این آثار را در قالب دفترهایی منتشر کند.

نویسنده نمایشنامه‌های «خروس» و«مصاحبه» افزود: امیدوارم بتوانیم جریانی هنری راه‌اندازی کنیم. همانطور که در حوزه موسیقی و فیلم مستند چنین اقداماتی آغاز شده و مستندسازان این روزها به نوعی با جان خود بازی می‌کنند.  

رحمانیان درباره جزییات بیشتر در برگزاری این کارگاه توضیح داد: برنامه‌ریزی ما برای برگزاری این کارگاه به صورت ۲ روز در هفته است و فعلا در بخش اول ده جلسه خواهیم داشت که طی این دوره به شناخت موضوع پی می‌بریم و مشخص می‌شود هر کس در چه ژانر ادبی می‌خواهد کار کند و نحوه نگاه‌ ما به موضوع باید چگونه باشد.

او افزود: تلاش می‌کنیم در گام اول واژگان این دوره را کشف کنیم و بعد بررسی خواهیم کرد که آیا امکان استفاده از آنها در یک اثر ادبی وجود دارد یا نه. محمد رحمانیان درباره نگارش تازه‌ترین نمایشنامه‌اش«روزهای کرونا» هم گفت: این نمایشنامه را به نیت تله پلی یا نمایشنامه تلویزیونی می‌نویسم که قابلیت ضبط داشته باشد و از همان آغاز امکانات دوربین را هم در نظر گرفته‌ام.

این نمایشنامه به موضوع عشق در اشکال گوناگون خود در دوره کرونا می‌پردازد و نام آن با الهام از رمان «عشق سال‌های وبا» اثر گابریل گارسیا مارکز، انتخاب شده است.