به گزارش همشهریآنلاین به نقل از فارس از اصفهان، در هفته منتهی به ماه مبارک رمضان و در مقایسه با ۱۱ روز پایانی فروردین ۹۹، قیمت اغلب انواع صیفی کاهش یا افزایش یافته، ولی بیشتر انواع میوه ثبات قیمت داشتهاند.
طبق آخرین اعلام اتحادیه صنف عمدهفروشان میادین میوه و ترهبار اصفهان میوههایی همچون آناناس، پرتقالهای آبگیری، سورتی و والنسیا، توت فرنگی اصفهان و شمال، انواع خرما، انواع سیب درختی، کیوی، گرمک، ملون و طالبی، نارگیل، نارنج، نارنگی، هندوانه نو و انواع لیمو بدون تغییر قیمت، نسبت به ۱۹ فروردین باقی ماندهاند.
در ۱۹ فروردین ماه بود که مصطفی دارابینژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان میوه، علت افزایش قیمت لیمو از قیمت تمام شده ۶ الی ۷ هزار تومان به ۳۵ هزار تومان را، دپوی لیموی ترش و شیرین در انبارهای پنج شخص در کل کشور اعلام کرد.
از آن زمان تا کنون بیش از ۱۰ روز گذشته و با وجود مشخص شدن علت گران شدن انواع لیمو، همچنان شاهد قیمت بالای آن و عدم اقدام برای کاهش قیمت هستیم؛ علاوه بر این، پرتقال توسرخ، ۲.۵ هزار تومان و پرتقال تامسون، هزار تومان، افزایش قیمت، گریپ فروت و موز کاهش سقف فروش ۵۰۰ تومانی، بادام، کاهش قیمت ۲ هزارتومانی و توت فرنگی جیرفت، افزایش سقف فروش ۲ هزار تومانی داشتهاند.
در انواع صیفی، کاهش قیمت پیاز سفید از ۳.۵ تا ۶ هزارتومان به ۲ تا ۳.۵ هزار تومان، پیاز زرد از ۳ تا ۵ هزارتومان به ۱.۷ تا ۳ هزار تومان چشمگیر است.
همچنین کاهش نرخ فروش ۵۰۰ تومانی سیب زمینی، ۱ تا ۲ هزارتومانی فلفل سبز و رنگی، ۱ تا ۴ هزار تومانی فلفل ریزه، هزار تومانی خیار اصلاحی و نیز کاهش قیمت هویج، کدو خورشتی، کاهو بلند و کاهو پیچ نسبت به یازده روز گذشته قابل توجه است.
با این حال، جدول انواع صیفی خالی از رشد قیمتها نبوده و سیر با ۳ هزار تومان، کلم بروکلی با حداقل ۲ هزار تومان، لوبیاسبز با یک تا ۲ هزارتومان، گوجه بوته ای با ۱۵۰۰ تومان، گوجه گلخانهای با حداقل ۵۰۰ هزار تومان، گل کلم و بادنجان قلمی و دلمه با ۸۰۰ هزار تومان، ذرت مکزیکی با ۵۰۰ هزار تومان، باقالا و سبزی خوردن و خورشتی با ۴۰۰ هزار تومان، افزایش قیمتهای اخیر را رقم زدهاند.
لازم به ذکر است که قیمتهای فوق، قیمت عمدهفروشی میادین میوه و تره بار اصفهان است و نرخ فروش در سطح شهر، با محاسبه سود مغازهدار کمی بالاتر است.