به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا اظهار کرد: ماه رمضان ماه پربرکت و مبارکی است که در آن شماری زیادی از افراد جامعه با انجام امور خداپسندانه و کمک به همنوعان خود سعی در بهرهمندی بیشتر از فیض این ماه دارند، به همین دلیل نیز امور انساندوستانه در این ماه افزایش مییابد و متاسفانه همین امر ممکن است موجبات سوءاستفاده عدهای قلیل از این فضا را فراهم کرده و آنان بخواهند با تحریک عواطف و احساسات مردم اقدام به کلاهبرداری از آنان کنند.
وی افزود: در همین راستا لازم است که شهروندان از واریز وجه، هرچند اندک به حساب افراد ناشناس خودداری کنند، چرا که ممکن است افراد سودجو با انتشار تصاویر و ویدیوهای نگران کننده و تحریک احساسات مردم، تحت عنوان دریافت کمک مردمی و ... اقدام به کلاهبرداری کنند. پس لازم است شهروندان برای جلوگیری از این موارد حتما به اخبار رسانههای معتبر و سازمانها و موسسات مجاز مراجعه کرده و از این طریق نذورات خود را پرداخت کنند.
پاشایی همچنین در مورد نرم افزارهای مخصوص ادعیه و ... نیز گفت: ممکن است کلاهبرداران با ارائه اپلیکیشنهایی که مورد تأیید و دارای اعتبار نیست، اقدام به اخذ مبالغی اندک در ازای ارائه خدمات، هدایت به صفحات فیشینگ یا سوءاستفاده از اطلاعات شخص افراد کنند. لذا لازم است که شهروندان نرم افزارهای مورد نیاز خود را حتما از مراجع رسمی و دارای تایید دریافت کنند و از نصب نرم افزارهایی که به شکل فایل یا لینک در فضای مجازی منتشر میشود، خودداری کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا با بیان اینکه تیمهای رصد پلیس فتا نیز در آمادهباش هستند، گفت:این تیمها به شکل شبانهروزی اقدام به رصد و پایش فضای مجازی کرده و با موارد مجرمانه برخورد خواهند کرد.