تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۴

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از پیش‌بینی جهش تولید در گوشت قرمز و مرغ این استان و تدوین برنامه عملیاتی در این بخش خبر داد.

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از مهر، علی باقرزاده همائی با اشاره به تعیین برنامه عملیاتی جهش تولید در سال جاری در بخش تولید پروتئین حیوانی در استان هرمزگان اظهار کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار جهش تولید، افزایش تولید گوشت سفید و گوشت قرمز به‌عنوان یکی از برنامه‌های عملیاتی جهش تولید این سازمان قرارگرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در خصوص تولید گوشت سفید در استان افزود: افزایش تولید گوشت سفید در تقویم عملیاتی جهش تولید بخش کشاورزی استان قرارگرفته است به‌طوری‌که در حال حاضر هرمزگان با تولید ۳۷ هزار تن گوشت سفید قرار است ۴ درصد افزایش را نسبت به سال گذشته داشته باشد.

باقرزاده ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ و احد بخش خصوصی با اعتباری بالغ‌بر ۵۳۰ میلیارد ریال در بخش تولید گوشت سفید استان فعالیت دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان همچنین در خصوص افزایش تولید گوشت قرمز در تقویم عملیاتی جهش تولید بخش کشاورزی استان ابراز داشت: تولید ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز وضعیت موجود این بخش در استان است که بنا است در برنامه عملیاتی جهش تولید پیش رو بخش کشاورزی هرمزگان ۵ درصد افزایش را نسبت به سال گذشته داشته باشد.

به گفته وی، در حال حاضر ۱۵۰ و احد بخش خصوصی بااعتباری بالغ‌بر ۸۴۰ میلیارد ریال در بخش تولید گوشت قرمز استان فعالیت دارند.