به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، فاطمه چهکندینژاد با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای موجود شهرستان در بحث ورزش قهرمانی افزود: در راستای بهرهگیری از این استعدادها، تلاش برای تخصیص اعتبارات و تکمیل پروژههایی مانند زمینهای چمن مصنوعی و استخر سرپوشیده خوسف ادامه دارد.
وی بیان کرد: در سال ۹۸ از محل اعتبارات استانی برای این پروژه ۱۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده که ۲ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال تخصیص داده شده و از محل تفاهم با بنیاد مستضعفان نیز یک میلیارد و ۲۸۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تخصیص داده شده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان خوسف خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال ۹۹ با اتمام پروژه نیمهتمام استخر شنای شهرستان خوسف، گامی مهم در راستای توسعه زیرساخت این شهرستان برداشته شود.
چهکندی نژاد اظهار کرد: عملیات عمرانی ساخت چهار زمین چمن مصنوعی در شهرستان نیز در سال ۹۸ آغاز شد که از این تعداد، یک زمین چمن مصنوعی در شهر خوسف به بهرهبرداری رسیده است.
وی با بیان اینکه عملیات عمرانی احداث سالن ورزشی سقف کوتاه در شهر خوسف آغاز شده است، بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد جمعیت شهرستان خوسف در مناطق روستایی ساکن هستند، بنابراین توجه ویژهای به ورزش در مناطق روستایی انجامشده است.
ضرورت توجه به ورزش روستایی و قهرمانی
چهکندینژاد تصریح کرد: در سال گذشته در بحث قهرمانی با توجه ظرفیتها و پتانسیلهای موجود شهرستان، ۸ مدال کشوری توسط ورزشکاران شهرستان کسب شده است.
وی با اشاره به کسب مدال طلای کشور در رشته باستانی و دعوت شدن این ورزشکار به اردوی تیمملی از روستای تقاب، افزود: کسب مدالهای کشوری توسط دختران کونگ فوکار معدن قلعه زری و مدال کشوری المپیاد استادهای برتر کشور در رشته دوچرخه سواری از روستای فدشک، نیز از جمله افتخارات ورزشکاران این شهرستان است.
رئیس اداره ورزش و جوانان خوسف، خراسان جنوبی گفت: با وجود این استعدادهای ورزشی، در شهرستان خوسف نیازمند توجه ویژه به بحث ورزش قهرمانی و به طبع آن ورزش روستایی و بانوان هستیم.
چهکندینژاد ادامه داد: ورزش قهرمانی، گامی بسیار مهم و تاثیرگذار به سوی همگانی کردن ورزش در سطح جامعه است که در این راستا تاکنون بیش از ۱۰۰ جشنواره و همایش در رشتههای مختلف ورزشی در بحث توسعه ورزش همگانی برگزار شده است.