به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، عباس مؤیدی افزود: ۳۰ درصد ازمحصول انبه از اوایل اردیبهشت به صورت نارس برداشت میشود که بخشی از آن در بازار استان به فروش میرسد و بخش دیگر هم به کارخانههای تولید ترشی و شوریجات میناب ارسال میشود.
وی ادامه داد: دو نوع انبه بومی وخارجی در میناب کشت میشود که ارقام محلی شامل آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و ارقام خارجی شامل سندری و لانگرا است.
مدیرجهادکشاورزی میناب اظهارداشت: برداشت انبه تازهخوری نیز از نیمه دوم خردادماه آغاز میشود و تا پایان شهریور ادامه دارد.
مؤیدی یادآور شد: در حال حاضر انبه در بازار میناب هر کیلو ۱۷۰ هزار ریال به فروش میرسد.
شهرستان میناب با یکهزار و ۷۰۰ هکتار باغ انبه رتبه اول تولید و سطح زیر کشت در استان هرمزگان را به خود اختصاص داده است.