به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی در ویژه برنامه «شب های همدلی» که به همت قرارگاه جهادی هیئت فاطمیون قم در مدرسه علمیه معصومیه برگزار و به صورت زنده از شبکه قرآن سیما پخش شد، با بیان این که دارایی ما از آن خداست، اظهار داشت: تمام اعضاء و جوارح و دارایی مان از خودمان نیست، بلکه از سوی خدا به ما رسیده است.
وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم گفت: عالَم بندگی خدا می کند اما آن بندگی، بندگی جبری است؛ وقتی که آسمان ها خلق شد و زمین را آفرید، فرمود به سوی من بیایید.
- رسیدن به ایمان کامل در گرو بندگی است
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه ای از قرآن و با بیان این که خدا از رگ گردن به ما نزدیک تر است، تصریح کرد: رسیدن به ایمان کامل در گرو بندگی است؛ باید بندگی خدا را کرد تا به مقام یقین رسید.
وی افزود: خداوند در خطابی به پیامبر اکرم(ص) فرمود به مردم بگو که من نهی شدم که غیر از خدا را بپرستم، بگو ای مردم اگر در دین من شک دارید، بدانید که غیر از خدا را نمی پرستم و تنها کسی را پرسش می کنم که به شما حیات داد و حیاتتان را از شما می گیرد.
وی با بیان این که مشی مقام نبوت، بندگی خدای متعال است، افزود: مبادا که شخص دیگری را در کنار خدا قرار دهیم، و حتی نباید خود را در کنار او قرار دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با اشاره به استقبال مردم از پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: امثال حاج قاسم ها وقتی که همه چیز خود را برای خدا دادند، خداوند مقام شهادت را به آنها عطا کرد و همگی دیدیم که خدا چه آبرویی به ایشان داد.
این استاد حوزه و دانشگاه به روایتی از امیر مؤمنان(ع) پرداخت و تصریح کرد: هر کسی در هر جایگاهی قرار دارد، باید طوق بندگی خداوند را به گردن خود بیندازد؛ حضرت علی(ع) می فرمایند برای من این عزت کفایت می کند که بنده تو هستم و این افتخار برای من بس است که تو پروردگار من هستی.
وی ضمن ابراز امیدواری نسبت به تسریع در بازگشایی مساجد افزود: ان شاءالله به زودی مساجد، حسینیه ها و تکایا باز می شود؛ وزارت بهداشت اعلام کرد که کمتر از یک درصد این بیماری خطرناک است و ۲۵ درصد مجامع عمومی و ناوگان حمل و نقل باز شده است؛ البته مردم ما مراعات می کنند و باید به ملتمان بارک الله گفت.
حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با انتقاد از عدم به بازگشایی مساجد اظهار داشت: سلامتی مان مهم است، اما امیدواریم که مسؤولان نسبت به بندگی جمعی مردم اهمیت بدهند، چرا که هیچ موقع ارتباط فردی با جمعی یکی نیست و دوست داریم در کنار یکدیگر، خدا را عبادت کنیم.