به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، مسعود گرگیج بیان کرد: از این تعداد پیشبینی میشود ۷ هزار تن آن بهصورت نارس برداشت شود.
وی افزود: ۶۰ درصد محصول انبه نارس برداشت میشود و از آن بهصورت تازه خوری، تهیه ترشی، شوری، مربا، لواشک و سس استفاده میشود.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیرکشت انبه کشور دارد، فصل برداشت انبه تا اواسط شهریور ادامه دارد.
گرگیج اضافه کرد: واردات انبههای تجاری، پاکوتاه و مقاوم به شوری برای کشت از مهمترین برنامههای امسال جهاد کشاورزی برای باغداران هرمزگانی است.
وی گفت: شهرستانهای رودان، میناب و بندرعباس مهمترین مناطق کشت انبه در استان است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان در ادامه قدمت کاشت درخت انبه در میناب را به ۳۰۰ سال پیش دانست و افزود: رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است.
گرگیج، ارقام محلی انبه در استان هرمزگان را سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو اعلام کرد و افزود: زمان گلدهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از وی تأمینهای آ-بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.