به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: هشتم اردیبهشت امسال خانمی ۵۰ ساله ساکن حوالی غرب تهران با ارائه شکایتی از دادسرای مبارزه با جرایم رایانهای (ناحیه ۳۱ تهران) به پلیس فتا مراجعه و اظهار داشت، مبلغ ۱۸۰ میلیون ریال از حساب وی و همسرش برداشت شده است.
وی اظهار کرد: شاکی گفت که این مبالغ از حساب حقوقی و پس انداز وی و همسرش به دفعات مختلف برداشت شده است و کارتشان در اختیار کسی نبوده و به امانت به کسی نیز تحویل نداده اند.
سرهنگ معظمی گودرزی افزود: بررسی موضوع در اختیار تیمی از مهندسان پلیس فتا قرار گرفت و کارآگاهان دریافتند که شاکی و همسرش تاکنون خرید اینترنتی انجام نداده اند و تمام خریدهای خود را به صورت مراجعه حضوری انجام میدهند.
سرپرست پلیس فتا تصریح کرد: در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد سامانه پیامکی حساب بانکی شاکی فعال نیست و او پس از گذشت چند روز متوجه سرقت از حساب کارتی خود شده و تکرار این کسری موجودی موجب شده که برای شناسایی متهم یا متهمان به پلیس فتا مراجعه کند.
وی گفت: در گام بعدی از تحقیقات پلیسی مشخص شد که تراکنشهای پولی از گوشی هوشمند خود شاکی انجام شده است و احتمال کپی برداری از کارتهای شاکی یا سرقتهای اینترنتی ضعیف شد.
سرهنگ معظمی گودرزی با بیان اینکه مجددا شاکی به پلیس فتا برای تحقیقات تکمیلی دعوت شد، گفت: در این مرحله مشخص شد که شاکی دارای فرزند است و در این مرحله از شاکی خواسته شد که به همراه فرزند خود به پلیس فتا مراجعه کند.
وی تصریح کرد: با حضور فرزند شاکی به پلیس فتا وی معترف شد که بدون اجازه پدر و مادرش رمز دوم و رمز پویای کارت آنان را فعال و برای خرید بازیهای آنلاین از حساب بانکی شان مبالغی را برداشت کرده است.
این مقام سایبری ادامه داد: با مشخص شدن علت کسری موجودی مالباخته و برداشت بدون اجازه فرزندشان، شاکی از ادامه شکایت خود منصرف و تقاضای مختومه شدن پرونده را خواستار شد.