به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، «محمدمهدی صفری» اظهارکرد: شهرستان املش سالانه با برداشت ۹ تن از مهمترین تولید کنندگان گل گاوزبان استان گیلان است و ۱۵۰ خانوار این شهرستان در بخش در کشت و برداشت این گیاه فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان املش بیان کرد: پیش بینی میشود کشاورزان املشی امسال بیش از ۹ تن گل گاوزبان تر که ارزش اقتصادی آن یک هزار و ۶۲۰ میلیون ریال است برداشت کنند.
صفری افزود: برداشت گل گاوزبان از ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرستان املش آغاز شده است و تا اواخر خردادماه ادامه می یابد.
به گفته وی، گل گاوزبان به صورت دم کرده مصرف میشود و برای تقویت حواس، اعصاب و تصفیه خون، درمان سرما خوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیهها، رماتیسم و بیماریهای قلبی مفید است.