به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حسین وطنپور مدیر کل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: به محض تایید نتایج مثبت کارآزمایی بالینی توسط مسئولان مربوطه و تایید نهایی سازمان غذا و دارو، این مجموعهها آماده تولید مواد اولیه و محصول نهایی هستند.
وی گفت: تولید انبوه این داروها منوط به تایید کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کروناست و باید از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته شود که این موضوع در حال پیگیری است.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: در حال حاضر منتظر نتایج نهایی گزارشها و بررسیهای کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و آنها باید اعلام کنند که از میان داروهای متعدد مطرح در درمان بیماری کوویدـ۱۹ کدام دارو مورد تایید است تا شرکتهای دانشبنیان اقدامات لازم را برای تولید انبوه و ورود آنها به بازار فراهم کنند.
وطنپور همچنین به حمایت از چند شرکت تولیدکننده دارو که دانش فنی این کار را دارند، اشاره کرد و افزود: افزایش ظرفیتها و جلوگیری از تاخیر در ورود به بازار از جمله دلایل حمایت از این شرکتهاست.
وی همچنین گفت: در راستای سیاستهای کلان کشوری از ساخت داروها و مواد اولیه دارویی حمایت میکنیم تا ضمن ارتقای دانش تولید دارو، بیماران از خدمات بهتری بهرهمند شوند.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت تصریح کرد: علاوه بر شرکتهای دارویی از سایر شرکتهایی که در زمینه محصولاتی مانند ماسک، کیت، ونتیلاتور، ضدعفونیکننده و دستکش فعالیت میکنند، برای افزایش ظرفیت تولید حمایت شده است و فعالان این عرصهها به موفقیتهای خوبی دست یافتهاند.
وطنپور همچنین به آمادگی چند شرکت برای تولید واکسن اشاره کرد و یادآور شد: این شرکتها فعالیتهایی در این زمینه انجام دادند که امیدواریم به نتایج مثبت بینجامد. تولید واکسن نیازمند زمان طولانیتر و هزینه زیاد است و نمیتوان انتظار داشت در زمان کوتاه به آن دست یافت.