به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهرزاد حمیدی با بیان اینکه پروتکل بهداشتی طی آخرین بررسیها با وزارت بهداشت طی دو روز گذشته نهایی و ابلاغ شد، اظهار کرد: در این پروتکل مواردی مانند رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، عدم حضور افراد دارای بیماریهای زمینهای و مستثنی شدن مدارس استثنایی و پیشدبستانیها برای بازگشایی قید شده است.
وی درباره بودجه لازم برای ضدعفونی و گندزدایی مدارس نیز گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان برای استانها به همین منظور ارسال کرده بودیم و وسایلی خریداری شده بود و در اختیار مدارس قرار داده میشود. خود استانها هم از محل منابع استانی هزینهای را برای این کار پیشبینی کردهاند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونا، ورود دانشآموزان به مدرسه داوطلبانه است و خدمات آموزشی در راستای رفع اشکال ارائه میشود، گفت: معلمها در مدرسه حضور دارند و اگر دانشآموزی در فرایند آموزش دچار مشکل باشد به مدرسه رفته و سوالش را میپرسد تا اشکالش رفع شود.
حمیدی در پاسخ به اینکه آیا دانشآموزان فنی و کاردانش برای برگزاری کارگاههای عملی هم موظف به حضور در مدرسه هستند، گفت: هیچ کدام از کلاسها الزامی نیست. البته مشکل کارگاههای عملی کمتر است چون تعداد دانشآموزان بالا نیست. اما در همین مورد هم اگر لازم بود مطالب و سرفصلی در کارگاه برای دانشآموزان توضیح داده شود، این اتفاق میافتد اما در نهایت الزامی به حضور نیست.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا تب سنجی و غربالی در ابتدای ورود به مدرسه صورت میگیرد؟ گفت: در پروتکل نوشته شده که اگر دانشآموز دارای علائم است، والدین او را نفرستند و اگر مدرسه علائمی مشاهده کرد مانع حضور شود.
وزیر آموزش و پرورش دیروز اعلام کرد که از ۲۷ اردیبهشتماه همه مدارس بازگشایی شوند و تمام کارکنان و معلمان باید در مدرسه حضور یابند تا چنانچه دانشآموزان ابهامات و اشکالاتی در خصوص دروس خود دارند، برطرف شود. محسن حاجی میرزایی گفت: حضور دانشآموزان به مدرسه اجباری نیست و کاملا اختیاری و تنها برای مطرح کردن سوالات و رفع ابهامات و اشکالات درسی است.