به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علی رحمتی، مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل افزود: پس از اردبیل استانهای قم و گیلان به ترتیب با کاهش ۲۰.۴ درصد و ۱۵.۹ درصدی در رتبههای بعدی قرار دارند.
وی تصریح کرد: بر اساس گزارشها و بررسیهای انجام شده توسط دفتر آمار، ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور در مجموع تصادفات برون شهری و روستائی نیز استان اردبیل با کاهش ۱۴.۸ درصدی در رتبه ۳ کشوری قرار گرفت.
عضو شورای اداری استان اردبیل از تلاشهای همه دستگاههای حاضر در کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حمل و نقل استان به ویژه ره کرد های استاندار اردبیل، حضور فعال معاون امور عمرانی استانداری، نقش برجسته پلیس راه در محورهای مواصلاتی و فعالان رسانهای در فرهنگ سازی کاهش تصادفات قدردانی کرد.
رحمتی افزود: سال ۹۷ از نظر حوادث رانندگی سال تلخی برای ما بود، به فضل الهی و همراهی همه عزیزان توانستیم به قولی که در عید ۹۸ در صداوسیما به مردم شریف استان در خصوص کاهش تصادفات دهیم عمل کنیم و جز ۳ استان برتر کشور باشیم.
وی هوشمندسازی جادههای استان را از جمله برنامههای مهم اداره کل راهداری و حمل ونقل جادهای استان اردبیل دانست و تصریح کرد: ۱۴۸ سامانه تردد شماری، دوربین نظارت تصویری، سامانههای ثبت تخلفات عبور و مرور سرعت و توزین حین حرکت در محورهای مواصلاتی استان اردبیل فعال است. .
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل بر ایمن سازی محورها، اصلاح و حذف نقاط حادثه خیز تاکید کرد و گفت: از ۲۶ نقطه حادثهخیز شناسایی شده در محورها ۱۱ مورد حذف و اصلاح شده و عملیات اصلاح ۸ نقطه دیگر نیز درحال اجراست.