رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان ری گفت: با توجه به افزایش ملخ‌ها در مراتع فشافویه در هزار هکتار از مراتع، کانون ملخ‌ها شناسایی و در مرحله نخست برای ۲۰۰ هکتار از اراضی با تهیه سم، مبارزه با ملخ‌ها آغاز شده است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، محمد عباسی افزود: امسال در مبارزه با آفات برای نخستین بار از پهپاد سمپاش برای مبارزه با سِن گندم استفاده شده که کاهش هزینه تولید، افزایش کمّی و کیفی محصولات کشاورزی و غیره را در پی دارد.

وی تصریح کرد: سمپاشی با پهباد بسیار مقرون‌به‌صرفه است و در حال حاضر در حدود  ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی با سمپاش‌های دستی و تراکتور و ۶۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی بخش فشافویه به وسیله پهپاد سمپاشی می‌شود.

این مسئول بیان کرد: امسال برای نخستین‌بار از پهپاد برای سمپاشی استفاده شده و سعی کردیم همواره روش‌های مکانیزاسیون را به منظور رونق و شکوفایی تولید محصولات زراعی توسعه دهیم. همچنین زنگ زرد یکی دیگر از آفت‌های کشاورزی است که با رطوبت هوا و بارش باران در مزارع  گندم ایجاد می‌شود و برای مبارزه با این آفت ۱۳۰۰ هکتار از اراضی شهرستان سمپاشی شده است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان ری ادامه داد: ۱۵۰۰ هکتار از اراضی پایش شده است که در هزار هکتار از مراتع، کانون ملخ‌ها را شناسایی و در مرحله نخست برای ۲۰۰ هکتار از اراضی سم تهیه کرده و مبارزه با ملخ‌ها را آغاز کردیم.

عباسی گفت: کانون اصلی ملخ‌ها عرصه‌های منابع طبیعی و مراتع است و تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و آسیب به زمین‌های کشاورزی در شهرستان ری نداریم اما مبارزه با ملخ‌ها را با جدیت ادامه خواهیم داد تا وارد مزارع کشاورزی، محل سکونت مردم و شهرک صنعتی شمس‌آباد نشوند.

وی خاطرنشان کرد: تخم‌گذاری ملخ‌ها در اثر باران‌های بهاری و رطوبت هوا افزایش یافته است که کانون اصلی آن‌ها در روستاهای کلین، خانلق و پشت شهرک شمس‌آباد است و هیچ‌گونه گزارشی در مورد حضور ملخ‌ها در سایر بخش‌های شهرستان دریافت نشده است.