به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شرق، شمسالدین حسینی، وزیر اقتصاد دولت احمدینژاد و یکی از گزینههای نامزدی ریاست مجلس یازدهم در گفتوگو با خبرآنلاین گفته است به احمدینژاد افتخار میکنیم. او گفته است: «در اوج حملاتی که به آقای احمدینژاد میشد در آبان سال ۹۲، آمدم و مبانی اقدامات کارمان را در برنامه پایش توضیح دادم و حمایت کردم و و روزنامه کیهان تیتر زد دفاع سیدشمسالدین حسینی! یعنی به من به عنوان یک انسان مستقل توجه کرد تا اینکه بخواهد من را به جایی وصل کند».
او به همراه حاجیبابایی، نیکزاد، عباسی و جمعی دیگر از مدیران خرد و کلان دولتهای نهم و دهم جمعیتی نزدیک به ۵۰ نفره را در مجلس یازدهم تشکیل میدهند. آنها از یکسو اصرار دارند که مستقلاند و احمدینژادی نیستند اما از سویی دیگر احمدینژاد را چهره خدوم پرافتخار میشمارند.
او با رد ایده حضور تشکیلاتی وزیران و مدیران دولت سابق در مجلس یازدهم مدعی شده است: «هیچ هماهنگیای صورت نگرفته بود. حتی با دوستانمان آقای نیکزاد، آقای حاجیبابایی، آقای فریدون عباسی یک جلسه هم قبل از آن نداشتیم. این نکته را بگویم آنهایی که دنبال این هستند بگویند، احمدینژادیها، دنبال این نیستند که ارتباط ما را با آقای احمدینژاد برقرار کنند».
حسینی معتقد است که با لفظ «احمدینژادیها» قصد تحقیرشان را دارند!: «چرا که به دیگران هاشمیچیها یا روحانیچیها نمیگویند!» او در ادامه گفته است: «البته این به آن مفهوم نیست که ما خدای نکرده با اسم آقای احمدینژاد مشکل داریم، خیر ما به ایشان خیلی هم احترام میگذاریم و ایشان همچنان برای ما محترم است».
این در شرایطی است که زمزمههایی مبنی بر شرکت احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰ هم شنیده میشود. فارغ از اینکه او دوباره رد صلاحیت شود اما به نظر میرسد رئیس سابق دولت که مدعی است محبوبیتش بین مردم زیاد است، از هماکنون به دنبال یک جریانسازی است تا با ادعای فشار مردمی، شورای نگهبان را مجبور به کوتاهآمدن کند. شاید همین جمع احمدینژادیهای راهیافته به مجلس هم به عنوان بازوی کمکی او عمل کنند.
حسینی با اشاره به اینکه قبلا دوستان گفتهاند و من هم الان میگویم ما به دولتهای نهم و دهم و حتی آقای احمدینژاد که یک چهره خدومی بودند افتخار میکنیم، گفته است: «ولی آن چیزی که میخواهیم به آن تأکید کنیم این است که مدیران دولتهای نهم و دهم شخصیتهای مستقل هستند و هرکدام به صورت مستقل و بدون هرگونه سازماندهی قبلی در انتخابات شرکت کردند و خوشبختانه مورد اقبال مردم قرار گرفتند... ما افتخار هم میکنیم. سال ۱۳۹۲ در آخرین روزهای دولت ما به خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم و ایشان در جلسه افطاری که ما خدمتشان بودیم، فرمودند که با شما به دو دلیل دشمنی میکردند؛ یکی اینکه شعارهای انقلاب را سر دست گرفتید و پیش رفتید، دوم اینکه نوعا آن امتیازاتی که دولتهای دیگر برای خودشان خواستند، شما برای خودتان نخواستید».
او در ادامه حمایت خود از دولت احمدینژاد گفته است: «نکته جالبتر این است که حتی اگر شما الان کارنامه و عملکرد دو سال آخر دولت دهم را با دولت بعدی ارزیابی کنید ملاحظه میفرمایید که مردم یک نمره دیگری میدهند. اینکه بالغ بر ۶۰ نفر از افرادی که در دولتهای نهم و دهم کار کردند و امروز مستقلا در شهرهای مختلف از مراکز استانها تا اقصی نقاط استانها در انتخابات مجلس کاندیدا میشوند و رأی میآورند به نظر من یک معیار بسیار مهمی است».
حسینی از قطع ارتباط سیاسی خود با احمدینژاد از سه سال پیش گفته اما تأکید کرده که رابطه عاطفیاش با او پابرجاست: «از بعد از سال ۹۶ ارتباط سیاسی با ایشان نداشتم ولی ارتباط عاطفی و اخلاقی ما پابرجاست. ارتباط اخلاقی به این معنا که در مناسبتها، موضوعات و اعیاد مختلف بنده با ایشان تماس میگیرم و عرض ارادت میکنم. البته ایشان هم روحیه تواضع و مهربانی دارند و بنده و دیگر دوستانشان را مورد التفات خود قرار میدهند. بنابراین ارتباط عاطفی خیلی خوبی داریم». او برخلاف دیگر اصولگرایان که معتقدند احمدینژاد تغییر کرده، گفته است: «انسان با تجاربی که به دست میآورد ممکن است مواضعش در جاهایی تغییر کند اما اینکه عوض شدند یا خیر، من در جریان نیستم و بهتر است از خود ایشان بپرسید».
او در ادامه گفته است: «زمانی که من میخواستم به عنوان وزیر وارد کابینه آقای احمدینژاد شوم به ایشان گفتم که باید استخاره کنم، ایشان به من گفتند که فکر کن. من هم فکر کردم، هم استخاره کردم و نتیجه فکر و استخاره من درست و خوب درآمد (سوره یوسف برای استخاره من درآمده بود). الان هم خدا را شاکرم که یک دوره تاریخی و یک زمان مناسبی برای خدمتگزاری برایم فراهم شد. فکر میکنم ما امروز در کشور به مراتب سربلندتر از آنی هستیم که در سالهای ۹۱ و ۹۲ گروهی با چارچوبهای سیاسی بودیم».
شورای ائتلاف اعلام کرد با مجلس کاری ندارد در حالی که فریدون عباسی، رئیس سازمان انرژی اتمی زمان احمدینژاد و راهیافته به مجلس یازدهم، بارها گفته است که جریانی از بیرون قصد کنترل و مدیریت مجلس آتی را دارد، حسینی گفته است: «یک سوءتفاهمی داشت پیش میآمد و آن این بود که شورای ائتلاف قرار است هیئت رئیسه را تأیید کند، خوشبختانه اعضای شورای ائتلاف خرد به کار بستند و فضا را شفاف کردند. هفته پیش روز چهارشنبه در شورای ائتلاف آقای حدادعادل اعلام کردند کار شورای ائتلاف در راستای مجلس یازدهم به اتمام رسید و دیگر فرایند، فرایند تصمیمگیری فراکسیونی میشود و فراکسیون هم از منتخبان تشکیل میشود.
بر اساس جلسه چهارشنبه ایشان رسما اعلام کردند که شورای ائتلاف با مجلس یازدهم کاری ندارد و الان یک فراکسیون موقت تشکیل شده است (چون فراکسیون باید بعد از تشکیل مجلس شکل بگیرد) و این فراکسیون موقت یک هیئت اجرائی دارد که اختیار تصمیمگیری به جای ۲۳۰ نماینده را ندارد، چون شورای موقت هم که تشکیل شد و من هم در جلسه آن حضور داشتم ۵۴ نفر بودند و تعداد نمایندگان ۲۳۰ نفر است. البته این را هم تأکید کنم بخش عمدهای از مستقلین هم گرایش دارند که به ائتلاف بپیوندند حتی هیئت اجرائی هم که تشکیل شده است، میخواستند نام فراکسیون را انتخاب کنند ولی این نام باید در خود فراکسیون بعد از مجلس تصویب شود. من تأکید میکنم تصمیمات مرتبط با مجلس باید در چارچوب مجلس و در مجلس اتخاذ شود. الان همه کارها در حد مشورت و رایزنی است».
پیامک پدر داماد احمدینژاد برای نمایندگان: نیکزاد را رئیس کنید
احمد خورشیدی، پدر داماد احمدینژاد که بهتازگی گفته او همچنان محبوبترین چهره سیاسی ایران است، پیامکی برای نمایندگان ارسال کرده با این محتوا: «در صورت صلاحدید، دکتر علی نیکزاد را برای ریاست یاری فرمایید». به گزارش برنا، به گفته خورشیدی، نمایندگان با پاسخ «چشم سردار»، موافقت خود را برای ریاست نیکزاد اعلام کردند. خورشیدی گفته است: «پاسخ اکثر نمایندهها را منتشر میکنم. همه غیر از یک نفر موافق بودند؛ برخی هم به پاسخ مشخصی نرسیدند. زمانی که یک پیام را ارسال میکنی، در بهترین شرایط ۲۰ تا ۲۵ درصد جواب میدهد. ۲۰ تا ۲۵ درصد کاملا از نیکزاد حمایت و تشکر کردند و برخی در جواب نوشتند «چشم سردار». من اینها را منتشر میکنم با اسامی نمایندهها؛ شمارهتلفنهای برخی هست و اسمهایشان نیست. اینها را منتشر میکنم».
او در واکنش به این سؤال که گویا نیکزاد به این اقدام وی معترض است، گفت: «آقای نیکزاد نسبت به این پیامک اعتراضی نداشتند، این شیطنت رسانهای است. در ثانی، ما مسلمانان در برابر جامعه مسئولیت داریم؛ «کلکم راع و کلکم مسئول عن رعیته». زمانی یک کشور توسعه پیدا میکند که چهار عنصر انسانی یعنی رهبران، مدیران، نخبگان و مردم در صحنه حضور داشته باشند. بنده ۴۵ سال است بهطور مستمر در صحنه سیاسی و خدماتی کشور حضور فعال دارم؛ هر کجا نیاز بوده، بر وفق تکالیف دینی ورود کردهام». او درباره دلیل حمایتش از نیکزاد گفته است: «اگر بنده در این امور دخالت نکنم چه کسی میخواهد دخالت کند؟ من سه برادر شهید و سه جانباز دارم؛ چه کسی از من صلاحیتش بیشتر است و میخواهد دخالت کند؟».
او در پاسخ به این سؤال که نیکزاد در جریان این پیامکها قرار دارد یا خیر گفته: «این چه ربطی به دکتر نیکزاد دارد؟ بنده یک کنشگر و فعال سیاسی و اجتماعی هستم. روزی دهها پیامک این چنینی برای افراد و شخصیتهای مختلف ارسال میکنم یا برایم میفرستند مثل خیلیها. این کار نیاز به مشورت ندارد؛ من با کسی مشورت نمیکنم». خورشیدی درباره فعالیتش در دولت احمدینژاد نیز گفت: «همه میدانند یکی از عناصر اصلی تشکیل دولت احمدینژاد بودم، مسئولیتهای عزل و نصب زیادی را در آن دولت بر عهده داشتم و نقش زیادی ایفا کردم. هشت سال دولت آقای احمدینژاد در اختیار من بود؛ بگردید اگر یک ریال از من و فرزندانم (حتی در حد شایعه) تخلف پیدا کردید».