به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حسن اکبری افزود: پایش الکترونیک در سایتهای احیا و تکثیر حیات وحش استان نیز ضروری است که در دستور کار ادارهکل حفاظت محیطزیست خراسان جنوبی قرار دارد.
وی گفت: در پایش الکترونیک منطقه حفاظتشده درمیان - سربیشه از زیرساختهای برخی دستگاههای اجرایی استفاده کردهایم و پایش الکترونیک در گلوگاههای ورود به مناطق حفاظت شده نقش موثری در کشفیات شکار غیرمجاز دارد.
مدیرکل حفاظت محیطزیست خراسان جنوبی اضافه کرد: از محل اعتبارات سال گذشته ۶۰۰ میلیون تومان در منطقه حفاظت شده درمیان - سربیشه هزینه شد.
وی گفت: این اعتبار در زمینه قرق مراتع، احداث آبشخور، آب انبار و تامین تجهیزات مختلف هزینه شده است.
اکبری از فرمانداران خواست با توجه به افزایش هزینههای مخلتف پایش مناطق حفاظتشده از جمله سوخت، تامین تجهیزات و تعمیر خودروها اعتبارات بیشتری در سال جاری برای ادارات محیطزیست در نظر بگیرند.
وی عنوان کرد: خراسان جنوبی از تنوع زیستی بسیار خوبی برخوردار است که حفاظت از این گونههای ارزشمند نیازمند فرهنگسازی و مشارکت بالای مردم است.
سرپرست فرمانداری درمیان گفت: اقدامات و خدمات حفاظت محیطزیست با توجه به دارا بودن موقعیت استراتژیک و تنوع زیستی وحوش باید گسترش یابد.
حسنعلی بخشی افزود: ما در سال جاری همراهی و همکاری لازم را با حوزه محیطزیست شهرستان خواهیم داشت.
وی بیان کرد: منطقه حفاظت شده درمیان زیستگاه امنی برای بسیاری از گونههای ارزشمند گیاهی و جانوری است، آموزش، آگاهسازی و تعامل با شهروندان در جذب مشارکت مردمی و حفاظت از محیطزیست نقش انکارناپذیری دارد.
منطقه حفاظت شده درمیان سربیشه در فاصله ۲۰ کیلومتری شهر اسدیه مرکز شهرستان درمیان قرار دارد که در کشور به عنوان زیستگاه قوچ اورال منحصر بفرد مطرح است.
۱۲.۵ درصد خاک خراسان جنوبی در تملک مناطق چهارگانه حفاظت محیطزیست قرار دارد که منطقه حفاظت شده نایبندان طبس زیستگاه یوزپلنگ و منطقه حفاظت شده شاسکوه بهشت گربهسانان شرق کشور است.