معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به قتل دختر نوجوان گیلانی در خرداماه سال جاری گفت: لایحه امنیت زنان در برابرخشونت در خارج از نوبت با دستور رییس جمهوری رسیدگی می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، معصومه ابتکار در ارتباط ویدئو کنفرانس در شورای برنامه‌ریزی استان و رونمایی از سند ارتقاء جایگاه زنان استان افزود: این جنایت یک فاجعه دردناک برای جامعه به خصوص جامعه زنان بود که رییس جمهور نیز برای مقابله وپیشگیری از فاجعه‌های این چنینی دستور رسیدگی داد، تا از این وقایع جلوگیری شود.

وی با تاکید براینکه این فاجعه خاص کشور ما نیست و در تمام دنیا نیز اتفاق می افتد، افزود: خشونت خانگی یکی از مهم‌ترین مسائل در کشور هاست که به یک معضل تبدیل شده است.

وی به سند ارتقاء جایگاه ووضعیت زنان و خانواده به عنوان یک سند جامع برای رفع مشکلات حوزه زنان اشاره کرد و گفت: ارتقاء عدالت اجتماعی و جنسیتی از مهم‌ترین مباحث در این سند است.

وی با تاکید براینکه عدالت در تمام عرصه‌ها همواره مورد تایید اسلام در قرآن کریم و پیامبر اکرم(ص) بوده، افزود: هدف اصلی این سند ارتقاء جایگاه زنان و خانواده، کاهش آسیب‌ها و دردهای جامعه است.

ابتکار اظهارداشت: در اجرای این سند تحقق عدالت جنسیتی در اولویت قرار گرفته که دستگاه‌های اجرایی باید این عدالت را سرلوحه فعالیت‌های خود قرارداهند.

وی اظهارداشت: شناسنامه شاخص عدالت جنسیتی در سال ۹۶ در ستاد ملی زنان و خانواده تهیه و کلیات آن تصویب شده است.

وی با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید در حوزه زنان با وجود مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها فعالیتهای خوب انجام شده، گفت: استان 

چهارمحال و بختیاری بیست و هفتمین استانی است که سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آن تصویب نهایی شده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: امید است تا پایان دولت تدبیر و امید، جشن رونمایی کلی از سند ارتقاء جایگاه زنان در سطح کشور انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه اختلالات رفتاری زمینه ساز بروز خشونت به خصوص خشونت خانگی می‌شود و تاکید کرد: افرایش مهارت‌های ارتباطی در جامعه و به خصوص در بین زنان سرپرست خانوار یکی از راه‌های کاهش خشونت است.

ابتکار اظهارداشت: تاکنون طرح ملی ارتقاء تاب‌آوری اجتماعی در ۹۵۰ نقطه کشور اجرا شده که ۵۰ محله از این تعداد در استان چهارمحال و بختیاری بوده است.

وی به اجرای این طرح در سال جاری تاکید کرد و گفت: پس از اجرای این طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهادکشاوزی، اقدام به ایجاد تعاونی برای توان‌افزایی زنان سرپرست خانوار می‌کنند و امسال ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات برای این استان در این بخش در نظر گرفته شده است.

وی به برگزاری جشنواره زن و علم و حمایت از توانمندی دانشجویان و دختران در حوزه صنایع دستی تاکید کرد وگفت: برند سازی محصولات کشاورزی،  از دیگر برنامه‌های امور زنان و خانواده در راستای ایجاد اشتغال زنان با وزارت جهادکشاورزی است.

ابتکار اظهارداشت:راه‌اندازی تعاونی‌های زنان  شهری و روستایی و حمایت از این تعاونی‌ها، استفاده از ظرفیت دانشجو معلمان برای اجرای طرح مهارت ارتباطی و  طرح ملی گفت وگوی خانواده را از دیگر طرح‌های در دست اجرا، در حوزه زنان و خانواده است.

وی با بیان اینکه انتصاب زنان در پست‌های مدیریتی از نکات مورد توجه در دولت دوازدهم بوده، گفت: در حال حاضر ۲۱ درصد پست‌های مدیریتی در اختیار زنان است که طبق پیش‌بینی باید به ۳۱  درصد برسیم.

به گفته وی، ۴۰ درصد کارمندان دولت را زنان تشکیل می‌دهند که این امر نشان دهنده توجه دولت به نقش و جایگاه زنان است.

در جلسه شورای برنامه ریزی استان از سند ارتقاء جایگاه زنان چهارمحال وبختیاری رونمایی و موافقت نامه و تفاهم نامه طرح توان افزایی و ارتقاء جایگاه زنان و خانواده نیز به صورت  مجازی به امضاء استاندار چهارمحال وبختیاری و معاون رییس جمهور در امور زنان  و خانواده رسید.  

برچسب‌ها