به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، جعفر ردایی با اشاره به تداوم اقدامات عمرانی و خدماتی در سال ۹۹ در چالوس، استان مازندران اظهار کرد: تعداد ۱۲۰ پروژه عمرانی بزرگ و کوچک با هزینهای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در سطح شهر چالوس در سال ۹۹ برنامهریزی شده است.
وی تصریح کرد: بودجه سال ۹۹ شهر چالوس برای نخستین بار به صورت عملیاتی مصوب شده است، این بودجه در قالب ۶ ماموریت، ۲۳ برنامه، ۴۶ طرح و یکصد و ۱۱ پروژه برنامهریزی شده که اولویت آن تکمیل پروژههای نیمهتمام و ایجاد بستر برای کسب درآمدهای پایدار است.
شهردار چالوس در ادامه با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به دفع فاضلاب خانگی گفت: با همکاری سازمان مدیریت برنامهریزی، سپتاژ (دفع فاضلاب خانگی) به زودی حل و اجرایی خواهد شد و در همین رابطه یک میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که نیمی از آن توسط سازمان و نیمی هم شهرداری از محل منابع داخلی تامین خواهد شد.
ردایی اجرای گام اول بازآفرینی شهری در محله بازار روز چالوس را یکی از اقدامات مهم شهر برشمرد و تصریح کرد: در راستای اجرای طرح بازآفرینی شهری، برای مرحله اول بازسازی و احیای بازار سنتی سرپوشیده ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار از محل منابع داخلی شهرداری و ۱۷۶ میلیون تومان از محل بازآفرینی شهری اعتبار در نظر گرفته شد و به زودی عملیاتی میشود.
وی احداث پارک و بوستان محله را یک امر ضروری دانست و گفت: مجموعه فرهنگی ورزشی محله دارکلا تا سه ماه آینده به بهرهبرداری خواهد رسید که شامل سرای محله، پارک، بوستان، پارکینگ، پارک کودک، زمین فوتبال چمن مصنوعی و زمین والیبال است.
شهردار چالوس بیان کرد: بیماری و ویروس کرونا همچنان به قوت خود باقی است و باید نکات بهداشتی رعایت شود، شهرداری کماکان نسبت به ضدعفونی سطح شهر اقدامات لازم را انجام خواهد داد همچنین برای ملاقات عمومی روزهای سهشنبهها نیز سامانه ۱۳۷ برای ارتباط تلفنی برقرار است، اما از آنجا که برخی پروندهها نیاز به بررسی حضوری دارند، دیدار حضوری نیز با رعایت پروتکلهای بهداشتی میسر بوده و شهروندان میتوانند با رعایت موارد بهداشتی به صورت حضوری ملاقات کنند.
ردایی افزایش سرانه درآمد عمرانی را یکی از ضروریات شعار سال و توسعه پایدار عنوان کرد و ادامه داد: بخش عمده درآمد شهرداری از محل فروش تراکم و صدور پروانه است و در این رابطه در سال ۹۸ تعداد ۱۵۰ هزار متر مربع پروانه صادر شد یعنی تقریبا دو برابر نسبت به سال قبل که همه اینها خدمات میخواهند.
وی یادآور شد: افزایش ساخت و ساز هم نمیتواند شهرداری را به توسعه پایدار برساند بنابراین برای تحول در سال جهش تولید نیاز به جذب سرمایهگذار در بخش گردشگری و توسعه زیرساختهای گردشگری است چراکه توسعه گردشگری علاوه بر اشتغالزایی، درآمد پایدار برای شهرداری و توسعه اقتصادی برای شهروندان به دنبال خواهد داشت.
شهردار چالوس گفت: در راستای جذب سرمایهگذاری، حدود ۸۵ هزار متر مربع هتل پنج ستاره در زمین مناسبی در منطقه خط هشت به مرحله صدور پروانه رسید.