به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، منوچهر پارسافر گفت: برداشت شکوفههای بهار نارنج از اوایل اردیبهشت در گیلان آغاز میشود و اواخر خرداد به اتمام میرسد.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی گیلان افزود: بیش از ۱۱ هزار هکتار باغ مرکبات در این استان وجود دارد که رودسر، لنگرود، املش، لاهیجان و تالش از مهمترین تولیدکنندگان مرکبات در گیلان هستند.
پارسافر اعلام کرد: ارزش ریالی ۴۳۰ تن بهارنارنجی که در سال ۹۹ از باغهای مرکبات گیلان برداشت شده ۱۰۷ میلیارد ریال است.
وی تصریح کرد: از این شکوفهها برای تهیه مربا، دم نوش، عرق و شربت مورد استفاده قرار میگیرد.