به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، او کمکم تبدیل به یکی از تاثیرگذارترین حماسهخوانهای سالهای جنگ شد؛ تا جایی که احمدعلی راغب - سازنده سرودهای انقلابی - درباره او میگوید: «در دوران دفاع مقدس کمتر موسیقی و سرودی به اندازه نوحهها و مداحی افرادی چون کویتیپور و آهنگران تاثیرگذار بودند و مردم با شنیدن نغمههای این مداحان به شدت تحت تاثیر قرار میگرفتند.» هنوز هم خیلیها معتقدند که بعضی از رزمندهها در آن سالها با صدای کویتیپور و آهنگران و فخری «به خط زدند و سخت جنگیدند».
کویتیپور، «غریبانه»، «چنگ دل» و «دلپریشانم» را خوانده است اما هیچکدام از آثارش به پای «ممد نبودی ببینی» نمیرسد؛ قطعهای که به مناسبت آزادی خرمشهر و به یاد همشهری قهرمانش شهید «محمد جهانآرا» خواند. قطعهای که یکی از بهیادماندنیترین ملودیهای موسیقی جنگ لقب گرفت و آهنگسازان بسیاری با الهام از آن برای جنگ موسیقی نوشتند.
حالا اما چند روزی است که این حماسهخوان قدیمی دوباره بر سر زبانها افتاده است. انگار کویتیپور آمده تا از تصویر جدید خود رونمایی کند. اما این بار نه از «غربت یاران» میخواند، نه با محمد جهانآرا درد دل دارد. او اینبار معترض و گلهمند است و آشکارا رپ میخواند.
اتفاق دیگر، همخوانی او با یک دختر ۱۳ ساله به نام «پریچهر» است؛ دختری که به تازگی کار خوانندگی را شروع کرده و حالا با حواشی این روزها بیشتر از همیشه شنیده شده است. خیلیها به اشتباه فکر میکنند او دختر غلام کویتیپور است اما اینطور نیست و او حتی در ضبط استودیویی این قطعه نیز حضور ندارد و کویتیپور با یک صدای ضبطشده همراهی میکند.
این قطعه به مناسبت روز دختر منتشر شد و از همان لحظات اول انتشار واکنشهای متعددی در پی داشت. از تندترین واکنشها و نگاههای سخت انتقادی تا دیدگاه حمایتگرانه. مثلا میثم مطیعی - مداح جوان - در توییتی نوشت: «وقتی ساز و تنبک در مداحی وارد شد، نتیجهاش میشود همین غلام کویتیپور که با دختری همترانه شود. مراقب پدیده مداحان عشق استودیو باشیم که همراه با موسیقی و ادا و اطوار، آن هم با هزار توجیه ناروا، صدمات جدی به سنتهای دینی و میراث معنوی ما وارد میکنند.»
در این ویدئو واکنش کویتی پور به این جنجالها را ببینید.