به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، احمدرضا جعفری شنبه ۱۴ تیر افزود: ۴۹ میلیون شاخه گلهای شاخه بریده از گونههای گلایل، میخک، داوودی، لیسیانتوس، آنتوریوم و لیلیوم در ۲۶۰ هکتار از گلخانههای تونلی و فضای باز محلات تولید شد.
وی اظهار کرد: هفت میلیون و ۱۰۰ هزار گلدان انواع گلهای آپارتمانی گلدار شامل حسن یوسف، گل سنگ، کاکتوس، دیفن باخیا، پتوس و فیکوس نیز در ۱۱۳ هکتار از گلخانههای تونلی در محلات تولید شد.
جعفری گلهای آپراتمانی، نشایی و فصلی را شامل انواع اطلسی، بنفشه، میمون، سلوی، پریوش و آهار دانست و گفت: ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار گلدان گلهای آپارتمانی برگ زینتی در ۷۹ هکتار از گلخانههای تونلی و ۵۰ میلیون بوته گلهای فصلی و نشایی در ۱۸۳ هکتار از گلخانههای فضای باز از دیگر محصولات تولید شده در محلات است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی محلات اضافه کرد: ۳۰ میلیون اصله درختچه های زینتی در ۳۲ هکتاراز گلخانه های فضای باز محلات در بهار امسال تولید شد.
وی بیان کرد: ۳۰ درصد از مردم محلات در صنعت گل اشتغال دارند. سابقه گلکاری در محلات بیش از ۷۰ سال است و اکنون ۷۰۰ واحد تولید و پرورش گل و گیاهان زینتی در این شهرستان فعال است
جعفری افزود: محلات بیشترین سطح زیر کشت وپرورش انواع گل و گیاه زینتی را در کشور دارد و تولید ۳۵۰ گونه مختلف گیاهان زینتی، آپارتمانی و فضای سبز، این شهرستان را به یکی از قطبهای پرورش و تجارت گل و گیاه ایران تبدیل کرده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی محلات گفت: وجود پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی در محلات، تولید و تکثیر انواع گونههای گلهای شاخه بریده، درختچه و گیاهان آپارتمانی و نیز تولید و صدور انحصاری بید قرمز از این شهرستان از ظرفیتهای این منطقه در زمینه گل و گیاه است.
وی یادآور شد: ۱۸ درصد سطح زیر کشت گل و گیاه، ۱۲ درصد از تولید انواع گل شاخه بریده، ۸۰ درصد تولید گلهای فصلی نشایی، ۲۱ درصد از تولید درخت و درختچههای زینتی و ۱۴ درصد از گیاهان آپارتمانی کشور در محلات تولید میشود.
جعفری بیان کرد: شیوع کرونا بازار فروش گل در روزهای پایانی سال گذشته را با کسادی مواجه و خسارت سنگینی به گلکاران واردکرد و پیشبینی میشود با توجه به بازگشایی تالارهای عروسی و برگزاری جشنهای مختلف بازار گل از رکود خارج شود.