محققان آلمانی دریافته‌اند که کودکان در مدارس نه تنها نقشی در انتقال کووید۱۹ به بزرگسالان ندارند، بلکه همچون ترمزی در برابر ابتلا به این بیماری عمل می‌کنند.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرآنلاین، گاردین امروز سه‌شنبه در گزارشی با عنوان «نرخ پایین ابتلا به کویید۱۹ در مدارس آلمان» نوشت: آزمایش دانش آموزان و معلمان ایالت زاکسن در شرق آلمان نشان می‌دهد کودکان می‌توانند همچون ترمزی در برابر ابتلا به کرونا عمل کنند.  

بر اساس آزمایشاتی که بر روی ۲ هزار دانش آموز مدرسه و معلم انجام گرفته، مشخص شده که برخلاف تصورات، مدارس نقش مهمی در گسترش ویروس ندارند.  

این کشور اروپایی در ماه می (اردیبهشت) مدارس را بازگشایی کرد و این در حالی است که همچنان بحث بر سر نقش کودکان در انتقال ویروس به بزرگسالان آسیب پذیر در خانه، معلمان و کارکنان مدرسه ادامه دارد.  

مطالعه یادشده توسط بیمارستان دانشگاه درسدن (مرکز ایالت زاکسن) انجام شد و بر این اساس، نمونه خون نزدیک به ۱۵۰۰ کودک در سنین ۱۴ تا ۱۸ سال و ۵۰۰ معلم از ۱۳ مدرسه در درسدن و مناطق باوتسن و گرلیتز (از دیگر شهرهای ایالت زاکسن) در ماه می و ژوئن (اردیبهشت و خرداد) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.  

«رینهارد برنر» (Reinhard Berner)، استاد جراحی قلب و عروق در این بیمارستان گفت: از حدود ۲ هزار نفر، تنها ۱۲ نفر آنتی‌بادی داشتند و نتایج اولیه نقش دانش‌آموزان در انتقال بیماری به بزرگسالان را تایید نمی‌کرد.  

برنر در یک نشست خبری گفت: کودکان حتی ممکن است به عنوان یک ترمز در ابتلا به کرونا عمل کنند. ابتلای دانش آموزان نمی‌تواند گسترش ویروس را در پی داشته باشد. ضمن آنکه شیوع ویروس در خانوارها به پویایی‌ای که پیش از این تصور می‌شد، نیست.  

ایالت زاکسن از جمله ایالت‌های با نرخ پایین ابتلا در آلمان است و درواقع به گفته برنر این نتیجه می‌تواند به سایر ایالت‌های آلمان هم بسط داده شود. بر اساس آخرین آمار منتشرشده، تاکنون بیش از ۱۳ میلیون و ۲۳۶ هزار نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده و از این میان تا این لحظه ۵۷۵ هزار و ۶۰۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند.