رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران با تاکید بر اینکه سوله‌های مدیریت بحران برای نگهداری از بیماران کرونایی مناسب نیست، از ابتلای پرسنل حاضر در یک سوله به کرونا خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، رضا کرمی محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره روند افزایشی ابتلا به کرونا در بین کارکنان شهرداری در هفته‌های اخیر، اظهار داشت: روند ابتلا به کرونا در یکی دو هفته گذشته در شهرداری تهران زیاد شده است و با توجه به گزارش‌هایی که از مناطق مختلف دریافت می‌کنیم، تعداد موارد ابتلا بیشتر شده است. آخرین آمار اعلام شده در حدود ۶۹۰ نفر بوده است و آمار در حال گردآوری است، اما با توجه به برآوردها احتمالا به این آمار در حدود ۱۵۰ نفر اضافه می‌شود. 

  • مردم ظرفیت تعطیلی مجدد را ندارند

او در خصوص شرایط تهران گفت: شهرداری تهران تابع ستاد کرونا است، اما اکنون ظرفیت مردم کم شده است و مثل قبل نیست. فشارهای اقتصادی و روحی که در این مدت به مردم وارد شده، شرایطی را ایجاد کرده است و در نتیجه باید به اندازه ظرفیت‌ها انتظار داشت و نمی‌توان بار بیشتر به مردم اضافه کرد. 

کرمی محمدی با بیان اینکه اکنون ظرفیت مردم آن قدری نیست که بخواهیم مکانی را تعطیل کنیم و مجددا نسبت به بازگشایی آن اقدام کنیم، گفت: در نتیجه باید بیشتر درباره این موضوع فکر شود و اقدامی اصولی انجام گیرد. یکی از اقداماتی که به مردم فشار زیادی وارد نمی‌کند، غربالگری است، اما نمی‌دانم چرا این اقدام انجام نمی‌شود. 

  • انتقاد به انجام نشدن غربالگری و رهگیری بیماران ناقل 

او ادامه داد: چرا رهگیری بیماری که از بیمارستان بیرون می‌آید و هنوز ناقل است و یا بیمارانی که در بیمارستان پذیرش نمی‌شوند، انجام نمی‌شود؟ حداقل کاری که می‌توان انجام داد این است که ببینیم این بیمار با چه کسانی در تماس است و نسبت به شرایط اقدامات درخوری را انجام داد و اینگونه شیوع بیماری را کنترل کرد. 

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران با تاکید بر اینکه این روش یکی از اقدامات موثر در جلوگیری از شیوع بیماری است که چندان به مردم فشار نمی‌آورد، گفت: تعجب می‌کنم که چرا این اقدامات انجام نمی‌شود. شهرداری تهران نیز در غربالگری دور قبل کمک کرد و مجددا می‌توان نسبت به آن اقدام کرد. 

کرمی محمدی در پاسخ به سوالی در خصوص استفاده از سوله‌های مدیریت بحران به عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی، گفت: از سوله‌های مدیریت بحران که به عنوان نقاهتگاه در جریان شیوع کرونا تجهیز شد، چندان استفاده‌ای نشد.

او با بیان اینکه تاکنون در حدود ۲۰ بیمار از سوله‌ها استفاده کرده‌اند، به ابتلای پرسنل حاضر در سوله‌هایی که از این بیماران مراقبت می‌کردند اشاره کرد و گفت:  پرسنل حاضر در آن نقاهتگاه‌هایی که بیماران کرونایی در آنجا حضور داشتند به کرونا مبتلا شدند. اشتباهی بود که در این مکان‌ها رخ داد و برای نگهداری عده‌ای از بیماران از آنجا استفاده شد، اما باعث ابتلای پرسنل حاضر در این محل‌ها به کرونا شد. 

کرمی در ادامه گفت: سوله‌ها پارتیشن بندی نشده‌اند و همه در یک فضا نفس می‌کشند و اقدام جالبی نیست که از بیمار در آنجا مراقبت شود. 

او در پاسخ به این سوال که آیا سیستم تهویه سوله‌ها مناسب نیست که باعث این اتفاق شده ‌است، گفت: تهویه برای کار ما خیلی خوب است، اما برای چنین اقدامی مناسب نیست و تجمعاتی از این دست می‌تواند آسیب‌رسان باشد.